Târgu Mureş
25 Sep, Saturday
6° C
TOP

Meniul zilei la Restaurant Cezar- crispy!

Nu sunt chiar genul de om căruia îi place să scrie mult și să spună puține așa că încep prin a spune că sunt destul de pretențios la capitolul mâncare!

La Cezar se servește meniul zilei și de când au făcut niște mișcări în conducere, au devenit destul de buni.

Pentru meniul zilei, de 13 lei, Cezar are clar cele mai bune condiții:

-localul arată mai bine decât oricare altul în care au meniul zilei

-chelnerii sunt respectuoși și își dau silința să-și facă meseria așa cum trebuie

-pe masă ai șervetele și întotdeauna oliviera

-la meniul zilei îți dau și un pahar de apa (ar putea să dea 2 :p) și desert care nu e un biscuite sau un măr, numai dacă se termină ce trebuia să fie

-Aș putea spune că sunt peste Tempo, Căsuța bunicii, Dublin, Pizza Mix sau Passion care au meniuri mai scumpe, la toate cele enumerate mai sus.

Ce e mai important: mâncarea, e bună ! Dar la unele feluri de mâncare mai oscilează, că suntem oameni nu roboți 🙂 Porțiile sunt suficiente sau chiar mari, la unele feluri de mâncare. Și la desert stau bine, am prins prăjituri (adevărate, nu Măgura) și salam de biscuiți (foarte gustos), mai rar poți prinde și un foietaj sărăcăcios sau fruct atunci când au multă lume și se termină celelalte.

Totuși la ce excelează este “Pui crispy” adică un fel de Crispy strips în interpretarea lor. Sunt foarte bune, uneori perfecte 🙂 și spun uneori pentru că am mâncat cred că de vreo 7-8 ori asta, și uneori, unele stripsuri nu erau chiar în standard.

Spre deosebire de KFC nu le fac iuți să îți iasă și pe dos și le servesc cu cartofi prăjiți (congelați, dar de calitate, nu ARO) și sos tartar care e foarte bun și se potrivește la fix, cartofi pun mai mulți decât îți trebuie, sosul e destul. Din câte am înțeles au și în Cream Cafe ceva meniu cu crispy, cartofi, sos și cola.

Am încercat și livrarea la domiciliu, ambalajele nu se plătesc suplimentar, au o singură mașină și dacă nu e plecată la vreo livrare, vine destul de repede curierul, porțiile sunt ok și aici.

Închei prin a spune că sper să reușească să se mențină, fără să crească prețurile nejustificat sau să scadă calitatea, acestea fiind caracteristic multor restaurante.

Dan Suciu

Comments (5)

Post a Comment