Târgu Mureş
10 Dec, Sunday
-0° C
TOP
salate Fresh & Giant

Review Fresh & Giant – Promenada Mall

Rezoluția mea pe anul 2014 este să-mi schimb stilul de viață. Un pic, nu mult… am început din 2013, m-am mai liniștit, am început să așez lucrurile în jurul meu, mi-am găsit niște scopuri pe termen lung. Și mai rămăsese treaba cu mâncatul…că până acum un pic am exagerat cu anumite lucruri.

Încet, dar sigur, și aici mă duc pe direcția bună. Să nu vă imaginați că m-am apucat de regim, nu-s nici nebun nici prost; nu cred în așa ceva. Dar am început să fiu mai atent la ce mănânc și mai ales la cât mănânc și cum. Nu e ușor, pâinea am redus-o la câteva felii pe săptămână, am început să mănânc salate, nu doar drept garnitură lângă o ceafă și nu mai mânânc seara/noaptea.

Dar să ai un astfel de regim de viață mi se pare exagerat de greu în România că noi n-avem cultura vieții sănătoase. Nu prea ai unde să mănânci mâncare sănătoasă, ca să  nu vorbim de salate, care sunt niște mizerii absolute în 99% din localurile în care am călcat. Produsele de calitate ori sunt exagerat de scumpe ori lipsesc cu desăvâșire… cel mai bun exemplu e cu brânzeturile. Mizerii toxice.

Zilele astea am trecut pe la Fresh & Giant în Promenada Mall că tot vedeam poze pe Fb și să văd și eu minunea. Sincer am fost impresionat. La 20 de lei mi-au făcut prima salată care mi-a placă la gust.  Efectiv am mâncat-o cu pofta. Nu mai știu ce-am pus exact în ea dar era cu ou piept de pui, mozzarela, ardei copt și ciuperci. Nota 10 spre 20. Și porție ok nu jucărie. Am făcut niște poze dar sunt blurate rău și nu le pun. Ideea e că probabil dacă iei o salată standard are același gust oribil ca oricare alta, dar dacă ești un pic creativ poate deveni foarte bună.

Singura problemă – este la capătul orașului și nu fac livrări. “Publicul” principal pentru așa ceva sunt corporatiștii nu muncitorii de la combinat.

Dacă aveți alte sugestii de locuri cu salate ok și care fac livrări , sunt deschis la sugestii.

Și dacă aveți idee cum să înlocuiesc fibrele pe care le luăm din pâine, că am descoperit efectul secundar al mâncărurilor astea sănătoase. Nu mă puneți să mănânc semințe, batoane de cereale, m-am scârbit și cerealele cu lapte sunt îngrozitoare că nu se mai găsesc ca pe vremuri, din acelea bune.

Poza am furat-o de pe facebook de la ei. 

Post a Comment