Târgu Mureş
29 Feb, Thursday
8° C
TOP

Micul Prinț – spectacol pentru oameni mari

Micul Prinț – cartea scrisă de Antoine de Saint-Exupery, este o carte considerată a fi scrisă pentru copii, dar care încălzește sufletul oricărui adult. Ori de câte ori am citit-o, m-au încercat emoții puternice, ceea ce face din Micul Prinț una din cărțile preferate independent de trecerea timpului.

La începutul lunii decembrie, se va pune în scenă “Micul Prinț – spectacol pentru oameni mari”. Pentru că puternicul mesaj pe care îl are Micul Prinț de transmis, este atemporal și nu ține cont de vârstă.

3 actori cu 3 instrumente îi poartă pe privitorii pe toate planetele vizitate de Micul Prinț, într-o poveste emoționantă presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live.

Astfel că duminică 3 decembrie, la Teatrul Studio (str Koteles Samuel nr 6) începând cu ora 19:00, ne vedem la Micul Print cu protagoniștii: Iuliana Nistor, Vlad Gălățianu, Ștefan Ruxanda. Regia îi aparține lui Ștefan Ruxanda iar video-proiecții: Tomo Minoda. 

Biletele se pot cumpăra de aici. Prețul unui bilet este 25 de lei. 

Și pentru că pentru că cererea de bilete este foarte mare, spectacolul va mai avea o reprezentație tot pe data de 3 decembrie de la ora 20:30.

Biletele pot fi achiziționate în data evenimentului  în intervalul orar 15:00-18:00 de la Sala Teatrul Studio.

Vă recomand călduros să nu ratați, oricine intră în contact cu Micul Prinț, în orice formă, este un om mai bogat. Scriitorul- aviator poate confirma. 🙂

FB Event

Post a Comment