Târgu Mureş
22 Feb, Thursday
10° C
TOP

Silviu Gherman: Stand-Up Comedy Show

Ah, Silviu Gherman…
Un mare om, cu-n mare caracter și cu o imaginație cât se poate de bolnavă. E o noutate și pentru mine că se poate numi „stand-up comedy” ce face el. Eu nu m-am prins până acum. Mi se pare că până acum nu am scris niște lucruri prea pozitive despre el, așa că trebuie să clarificăm un lucru: sunt un MARE fan al lui.

De Silviu Gherman am auzit în urmă cu vreun an, când a mai avut un tot în J’ai Bistrot. De curiozitate, am intrat pe YouTube și am urmărit unul dintre materialele lui.

Deci, cred eu, că v-ați făcut o primă impresie, dacă nu ați mai auzit de el, despre ce-i poate debita mintea. E un umor atât de prost, încât pe mine m-a prins imediat și nu m-a mai lăsat de-atunci.

El încearcă din răsputeri să imite, în mod cât se poate de satiric, anumite personaje din viața publică românească. Dan Puric, Adrian Năstase sau Sergiu Nicolaescu sunt doar câteva dintre ele. Cred că următorul video e unul dintre favoritele mele:

Acum, doar imaginați-vă cât de copios ne vom amuza la show-ul de sâmbătă (18 noiembrie), de la ora 21:00, din J’ai. Log in: 20 RON, dar aproape că pot să vă garantez că fiecare leuț va merita, asta mai ales dacă știți clar că gustați umorul prost. Serios vorbesc!

FB Event

Post a Comment