Târgu Mureş
23 Apr, Tuesday
17° C
TOP

Miss Tg Mures – Casting

Îmi asum sarcina ingrata de a bălăcări încă o data concursul minunat numit Miss Tg Mureş. Din câte se pare iar e dezorganizat de primăria Tg Mureş,  instituţie cu mari realizări în domeniul frecatului de mentă profesionist şi al aruncării banilor de la buget pe fereastră.

Pe 13 mai de la ora 16, la Casa de Cultură o să fie casting. Dacă aveţi cunoştinte de copii din parinţi cu bani sau relaţii trimiteţi-i la Concurs. Au şanse mari de câştig, aspectul fizic plăcut este opţional. Fizic de model deloc…  Oricum premiile se negociau şi înainte cu Alina “dau un telefon la IPJ” Maliovei iar pentru suma potrivită ieşea cine trebuie. Cred că şi participarea la concurs era opţională.

Aştept cu interes să văd ce strâmbe mai aleg ăştia la miss. Despre anul trecut nu găsiţi nimic pentru că ediţia de anul trecut a fost o glumă şi pentru standardele Malio.Oricum anul acesta se pare Malio nu e implicată. Ceea ce mă bucură într-un fel… pe altă parte dacă se ocupă înlocuitorul de primar Maior & Co va fi miss “Borfaşa” Tg mures.

nikita miss Tg Mures

 

Ce a fost anul trecut puteţi vedea aici

Post a Comment