Târgu Mureş
19 Jul, Friday
33° C
TOP

Miss UNIFEST 2012 Tg Mureş

Aşa cum am anunţat deja, în cadrul UNIFEST va avea loc şi un concurs de Miss.

La sfârşitul săptămânii UNIFEST va avea loc decernarea premiului pentru cea mai frumoasă studentă din Tîrgu Mureş. E un eveniment drăguţ, în care s-a pus mult suflet şi mult efort, motiv pentru care se merită să mergem şi să asistăm la spectacol.

Ştiu că sunt înscrise în concurs 12 fete, ştiu că părul lor este aranjat de Împletitruri Tg Mureş, machiajul va fi realizat de Alexandra Morari iar hainele sunt asigurate de magazinul No 1.

Înainte de concurs cu două zile, va loc o prezentare de modă  în Old City Cafe Lounge , joi 15 noiembrie ora 21.00 . Modele vor fi fetele participante la MISS UNIFEST iar hainele prezentate aparţin magazinelor  Chic, Lady’s Boutique, M Fashion şi Raus.

Apoi, sâmbătă 17 noiembrie 2012, ora 18.00, la Casa de cultură a studenţilor, se desfăşoară concursul propriu zis. Intrarea este liberă şi sunt pregătite mai multe momente interesante. Având în vedere că acea sală are o capacitate generoasă de locuri, sper să ne vedem în număr cât mai mare, să ne dăm cu părerea care studentă o fi cea mai frumoasă din Tg Mureş.

Comments (2)

  • mihai

    300 de locuri generoase au la CCS

    reply

Post a Comment