Târgu Mureş
22 May, Wednesday
15° C
TOP

“SubAcoperire Aplecat”, huh?

3 din gasca Outinmures au fost sambata la concertul Andarcavar Bend din in Office *blink blink*. Sa va zic ca a fost mai bine decat ma asteptam? Eu credeam ca exagerez cand spun ca rad incontinuu la concertele lor… Ei bine nu, mi s-a dovedit inca o data. Au inceput mai “timid” sa zicem, dar dupa vreo 10 minute deja se stransese lume in jurul “Mein Steigi”-ului, lume care radea si canta impreuna cu ei.

Piesele au ramas cam aceleasi si desi de obicei nu ma amuza o treaba ce o aud/vad/citesc de mai mult de doua ori, ei sunt exceptia, se pare. Glumele dintre piese sunt mereu altele, evident. Paul Socol de data aceasta a facut misto de Vizi pe temele Vocea Romaniei si Moga. Toata lumea parea sa se simta foarte bine, unii ba chiar prea bine dupa miezul noptii, oamenii de la una dintre mese (nu dau nume) ajungand sa cante aproape la fel de tare ca Socol si Vizi care aveau microfoane, totusi… Si n-ar fi fost nicio problema, dar cantau cu totul alte piese. :)) Important e ca se simteau bine, oricum.

Recomand concerte Andarcavar macar o data la 3 luni (cand isi mai amintesc si ei sa vina prin Mures) oricarui muresean, pentru ca au un stil aparte si chiar si atunci cand nu parodiaza piesele, le modifica si le canta cum le simt ei si mereu le iese bine.

Comments (2)

  • mihai

    mie mi s-a parut ca au avut si piese noi 😀

    reply

Post a Comment