Târgu Mureş
19 Jul, Friday
32° C
TOP

Miss Unifest Tîrgu Mureş

Săptămâna trecută am fost la concursul de Miss din cadrul festivalului Unifest şi vreau să scriu în câteva fraze cum a fost şi ce am văzut.

Din fericire pentru mine startul festivalului s-a dat cu vreo 30 de minute mai târziu decât era programat, astfel că nu am ratat nici un număr. Pentru a fi evaluate, concurentele au defilat pe scenă, au realizat o coreografie într-o ţinută sport, au răspuns la o întrebare unde le era testată spontaneitatea iar la final au prezentat câteva ţinute ale unor magazine din oraş. Le-am studiat cu atenţie pe fete şi mă bucur că am dat pronosticul corect, fără să fiu influnţată de nimic. Astfel că, din perspectiva mea,  jurizarea a fost corectă şi a câştigat fata care s-a prezentat cel mai bine din tot concursul. Bravo încă o dată Diana Ciortea şi mult mult succes la faza naţională.

În timpul concursului de Miss au fost intercalate câteva numere de entertainment şi anume raperul Vlad Fluieraru care a cântat câteva piese, iar apoi Adrian Red şi Stelian, doi băieţi care m-au fermecat. Atât de frumos şi curat au cântat că nu mai ştiu cum să îi laud. Băieţii vor susţine un recital în Bulgakov, dar despre asta va scrie Sandra mai pe îndelete. Bravo lor, foarte frumos.

Un alt număr menit să ne binedispună a fost unul de iluzionism al lui Dan Vidrăsan. Cam acelaşi lucru l-a făcut ca şi Cristian Gog şi i-a ieşit perfect. Eu chiar am fost surprinsă de ingeniozitatea numărului şi de răsturnarea de situaţie de la finele prestaţiei. Habar nu am cum a făcut, chiar m-a lăsat mască şi nu pot decât să îl felicit.

Toate au fost bune şi frumoase la spectacol, până când în stânga mea s-au aşezat doi indivizi aterizaţi direct, presupun eu, de la păcănele. De la bun început au cotcodăcit în continuu. Când erau fetele pe scenă se exteriorizau ca doi babuini în călduri (aia, o vezi uite ce bună e, moooamăă), iar dacă vreo fată nu se înscria în standardele lor de mitocani, o huleau ca pe stadion (huooo, dute tu acasă, hai ieşi). După momentul de iluzionism au început să discute filozific între ei, care ar fi de fapt secretul trucului. Ce s-a întâmplat pe scenă era mult sub nivelul lor, o “înşelaciune” dragă… Cum şi-a permis acel individ… iluzionist parcă îşi spune, să le insulte lor inteligenţa… nu îşi puteau explica. Şi au avut şi grijă ca întreaga sala să le cunoască offul…

Iar la final când au fost anunţate rezultatele nu au ezitat aceşti doi buni vecini de scaun ai mei, să acuze blat şi furt şi să strige “hoţii”. Înainte cu câteva secunde să se anunţe Miss Unifest 2012, m-am ridicat de pe scaun şi m-am mutat pentru că nu cred că m-aş mai fi putut abţine să nu comentez şi pentru siguranţa şi sănătatea mea mintală, am schimbat locurile.

Show-ul a fost foarte bine organizat. Nu au existat timpi morţi, nu a fost lungit spectacolul şi s-a simţit că s-a muncit cu pasiune. Felicitări organizatorilor, a fost un spectacol în toată regula. Mă bucur mult că am fost prezentă şi că oraşul nostru a făcut faţă cu brio festivalului Unifest (mai puţin concertul lui Guess Who). Să nu uitam să îi ţinem pumnii în marea finala, Danielei Ciortea.

Post a Comment