18 Jun, Tuesday
0° C
TOP

Moon Museum – lansare de album în The Bunker!

Vai ce-mi place mie de oamenii ăștia! Știți cum sunt Moon Museum? Ca sarea-n bucate, ca o cafea cu mult lapte într-o dimineață târzie, ca un cocktail eclectic într-o seară de vineri în oraș. Nu întâmplător am făcut această ultimă comparație.

Cocktailul ăsta conține așa: un pic de Robin and the Backstabbersun pic de Kummun pic de Byron și un pic de ce trăbeOigăn, doar știi la ce mă refer. 😉

Poate v-amintiți, poate nu v-amintiți, dar oamenii ăștia cântăcioși au mai fost pe la noi la sfârșit de 2015, în frumoasa și regretata sufragerie a J’ai Bistrot-ului, pe când aveau la activ un singur album, dar și acela ce album era! Îl am dacă vreți să-l ascultați. Dați-mi un semn pe Facebook și rezolvăm.

Dar nu ăsta e motivul pentru care ne-am adunat aici. Doar v-am încălzit un pic. Now let’s embark on a trip “From No To Nowhere”Călătoria noastră ne va duce direct în The Bunker, iar călăuza noastră (organizatorul) este același J’ai Bistrot! Cât costă călători? Nici mai mult, nici mai puțin de 15 lei. Ah, da! Și plecarea va fi vinerea asta (16 februarie).

În caz că nu știați, din componența trupei face parte și Mihai Grama, cu care trebuie să ne mândrim un pic, că doar e tîrgumureșean de-al nostru. Păi nu așa se cuvine? Ei!

Și în loc de epilog, vă ofer privirii acest concert live pe care l-au susținut oamenii acum vreo săptămână și un pic la Radio Guerrilla. După atâtea insistențe, să nu vă prind că nu veniți la concert! 😀

 

BtLive @Guerrillive, cu Moon Museum. Chiar acum in mansarda Radio Guerrilla.

Posted by RADIO GUERRILLA on Monday, 5 February 2018

FB Event

Post a Comment