Târgu Mureş
15 Jul, Monday
32° C
TOP

Movie night la Cinema Arta Tg Mureş

Scria Mihai acum câteva zile despre o promoţie a celor de la Cinema City, care oferă celor interesaţi posibilitatea vizionării a două filme, la preţul unui singur bilet.

Acum am aflat că şi cei de la Cinema Arta pun de o super ofertă, doar ca puţin mai elaborată. Oferta e valabilă pentru o singură zi şi o singură oră, aşa că aveţi grijă dacă vă luaţi bilete, pentru că nu mai puteţi refolosi biletul după aceea.

Pe scurt e vorba de o seară în care vor fi proiectate consecutiv trei filme, la un preţ rezonabil. Pe pagina lor de facebook s-a făcut un poll pentru a decide ce filme să ruleze în seara cu pricina iar câştigătoarele sunt The Tourist, Friends with Benefits şi Hotel Transylvania (presupun că aceasta e şi ordinea în care vor fi difuzate).

E o iniţiativă foarte faină, de aceea sfatul meu e să nu rataţi o aşa ocazie. Ziua declarată oficial Movie Night este 5 noiembrie iar ora la care vor începe proiecţiile este ora 20.00. Preţul unui bilet este de 10 lei (pentru posesorii de Studcard) şi 15 lei pentru cei fără. Biletele pot fi achiziţionate doar de la sediul Studcard (oare şi cei care nu au?? nu e precizat), începând cu data de 1 noiembrie. Sediul Studcard este pe str. Liviu Rebreanu numărul 1.

Să sperăm că vom mai tot auzi de aşa oferte, rentabil mod de îmbunătăţire a cunoştinţelor cinematografice.

Au creat şi pe facebook acest eveniment.

Comments (1)

  • alexandra

    Si cei care nu au studcard tot de la sediul studcard pot sa-si cumpere biletele.

    reply

Post a Comment