Târgu Mureş
24 Apr, Wednesday
16° C
TOP

Muzeul iluziilor optice – timp de 7 zile la Târgu Mureș

La Târgu Mureș, pentru prima oară ,va fi deschis din data de 11 şi până în data de 18 mai 2019 la Muzeul de Etnografie și Artă Populară,  Muzeul iluziilor Optice din România. 

Iluzii optice, 24 de oglinzi de mari dimensiuni care deformează realitatea, o hologramă piramidală, un generator Van De Graaff sau un theremin, instrumentul muzical la care poți cânta fără să îl atingi, sunt doar câteva dintre lucrurile care îi așteaptă pe vizitatori.

Conceptul este unul unic în România și are un caracter interactiv – vizitatorii vor putea înțelege cum funcționează iluziile prin contactul direct cu cele peste 100 de obiecte prezentate, dar și prin explicațiile unui povestitor unplugged, care va oferi detalii despre mecanismele lor de funcționare și va face demonstrații live.

Muzeul va putea fi vizitat pe bază de rezervare, la contact@muzeuliluziilor.ro sau la numărul de telefon 0740.365.699. Spectacolele se vor desfășura între orele 09:00 și 19:00, din oră în oră, cu începere la oră fixă. Durata unei vizite este de 60 de minute, iar prețul unui bilet este de 16 lei. Muzeul de Etnografie și Artă Populară, Tîrgu Mureș se află pe strada Trandafirilor, nr. 11.

Muzeul Iluziilor Optice este un proiect al Asociației Astronomice Pluto.

Post a Comment