17 Jun, Monday
0° C
TOP

Muzica din filme – Concert simfonic extraordinar

Dragii mei, a sosit acea săptămână din an, săptămână în care Filarmonica din Târgu-Mureș vă prezintă în cadrul Palatului Culturii, două reprezentații a concertului cu muzică din filme, pe 10 și 11 aprilie.

Concertul începe la ora 19:00, durează undeva la 2 ore cu tot cu pauză și-l va avea ca dirijor pe marele Shinya Ozaki.  Lista melodiilor din filme, care se vor auzi în cadrul concertului, o puteți găsi pe pagina oficială a filarmonicii. Totodată, prețul biletului la concert este de 30 ron.

Eu am participat la acest concertul și în 2013 și vă mărturisesc că am fost profund impresionată și am plecat de acolo cu un total alt respect pentru oamenii aceia care cântă la diferite instrumente.

Vă informez că pentru joi, 10 aprilie nu prea mai sunt bilete dar dacă vă grăbiți, încă mai găsiți bilete pentru ziua de vineri, 11 aprilie.

Eu mă voi duce joi la acest concert și voi reveni pe site cu un review. Vă încurajez pe toți să mergeți după care vă aștept pe site să facem schimb de păreri despre concert.

Vă urez audiție placută! 🙂

 

Post a Comment