Târgu Mureş
25 Mar, Saturday
16° C
TOP

La Weekend in 2014 se plateste intrare si dupa ora 19

Pentru că fiecare oraș are conducătorii  pe care-i votează astazi avem o veste bombă. Se pune intrare și după ora 19 pentru că sunteți fraieri și pentru că așa știți să alegeți. 2 lei , taxa de prost, până la ora 22.00. Până la 19 e 5 lei pentru adulți și 2,5 lei pentru copii.

Nu contează faptul că oricum complexul weekend în întregul lui este finanțat de la bugetul local din taxele fraierilor care merg la muncă când e deschis și are mai mulți angajați decât o fabrică, în mare parte conlocuitori colorați. Important e că fraierii trebuie să plătească în continuare și nu care cumva să mai mergem la o bere în weekend pe terasă  fără să plătim taxa de prost. Cei mai fericiți or să fie cei care au terase pe centru și care dacă se menține taxa vor avea clienți și vara.

Eu de ani buni nu mai merg la weekend să fac baie pentru că nu mi se pare corect ca primăria să facă concurență directă antreprizelor private doar pentru că poate și că subvenționează funcționarea din banii plătitorilor de taxe ca mine și ca alții. Weekendul nu este profitabil, nici măcar pe zero, este o gaură neagră în buget doar că să aibă primarul  și compania subiect de campanie electorală. Părerea mea că dacă e finanțat de la bugetul local ar trebui să fie gratuit pentru toți cei care lucrează în Tg Mureș și restul să plătească la preț întreg nu la preț subvenționat -10-15 lei minim.

N-are rost sa dezbatem că e neconstituțional să interzici un gen muzical  doar pentru că așa vrea mușchiul tău, fie acela și manea și hip-hop. Poți să interzici înjurăturile și incultura…. dar atunci trebuie să interzici și andreea bălan și alex velea. Numai zic.

Fără înjurături totuși că pe noul cod penal raspundem și de prostiile pe care le debitați.

Comments (9)

 • Marius

  Te bazezi pe niste cifre cand spui ca weekendul este o gaura neagra pt buget? La 5.000 de oameni cati erau intr-o zi in complex in sezonul estival si 5 lei intrarea asta inseamna cel putin 150.000 de euro/luna doar din taxa de intrare. Cred ca suma asta acopera cheltuielile lunare fara sa mai luam in considerae si chiriile pe care le platesc localurile in timpul verii.

  reply
   • Marius

    Deeeeci…nu te bazezi pe niciun act oficial. Ai facut tu niste calcule si ti-a iesit ca e gaura in buget.

    reply
 • czke

  nici eu nu am facut baie la we de cand a fost renovat, insa nu mi s-a parut normal ca toti ‘fraierii’ (citat din tine) sa plateasca 5 lei pana la orele 18, apoi sa vina ‘baza de vot’ la baia de seara pe gratis si sa-si spele toate pacatele si nunumai. deci cine e mai fraier cel care platea 5 lei sa culeaga ciupercile altora sau cel care va plati 2 lei taxa de bere, poate intr-un mediu mai civilizat?:)
  oricum nu cred ca din cei 2 lei vor astupa gaurile unde se poate intra, sau vor fi capabili sa taxeze pe micii “brazilieni”

  reply
  • Dan

   Atatia ani “a mers si asa” si dintr-o data vor sa ne protejeze sanatatea cu o taxa, misto.

   reply
 • mihai

  Am intrat azi si am platit 2 ron pt mine 2 pt copilul de 10 ani. Era o cotoroanta mahalagioaica grasa la intrare de care nu putea trece nimeni. Nu e de ajuns ca le dau taxe de habitat, de curatenie si inca vreo 3 pe langa impozit. S-au gandit rahatii de consilieri locali ca n-ar strica sa mai ia un bir pe targumureseanul care trece prin weekend chiar si seara. Ei oricum ai gratuitate atat pe la casa de oasa de oaspeti ,..cat si intrarea . E normal NU? Muncesc pentru urba. Sa le fie rusine si sa aiba parte de acei bani atat cat le doresc eu .HuUUUUUuuuuu !!

  reply

Post a Comment