Târgu Mureş
22 May, Wednesday
14° C
TOP

Muzica Folk în mureș

Toata noaptea am dormit aiurea…  n-am putut sa dorm bine sincer nu știu de ce…  și printre altele exact la muzica folk mi-a zburat mintea.

Eu vă spun din capul locului că nu-s mare fan muzică folk , eventual îmi place la ieșiri prin natura dar în schimb prietena-mea e mare mare fană. Și știți și voi cum e dacă ei îi place obligatoriu să-mi placă și mie măcar un pic… și de vreo două săptămâni mă mănâncă rău de tot să fac un eveniment cu muzică folk.  Problema e că primesc niște semnale că n-ar fi cea mai fericită alegere pentru un eveniment.

Cică oamenii nu plătesc pentru așa ceva, că nu prea este public, că de bine de rău … un folkist decent costă pe la un 200 de euro. nu pare mult dar parcă n-aș pune din buzunar banii ăștia 🙂 mai ales că sunt și cheltuieli conexe cu sonorizare și alte lucruri de genul acesta.

Așa că vă întreb sincer … dar să fiți vă rog așa cum sunt și eu cu voi… în ce masură vă place muzica folk? ați merge la evenimente de genul acesta? ați plăti intrare și dacă da cât?

dacă o urâți din tot sufletul să-mi spuneți și aia că ma interesează…

mulțam fain de ajutor!

Comments (2)

 • ma io sincer n-as merge. ii las pe altii care apreciaza genul 🙂

  reply
 • Catalin

  Cred ca as merge de curiozitate dar nu as da mai mult de 3 lei pe intrare.
  Ar fi o idee faina de eveniment cu cantece din armata, de genu Andri Popa sau alte cantece haioducesti. Si sa fie promovata ideea ca lumea va trebui sa cante la unison.
  In rest bere buna sa fie 😛

  reply

Post a Comment