Târgu Mureş
05 Dec, Tuesday
-4° C
TOP

Muzică și zbor la Airfield Festival

La Airfield, trăiești senzații unice în zbor și în fața scenei!

Muzica bună de la sol se completează perfect cu priveliștea spectaculoasă de la înălțime. Fie că zbori cu avionul sau elicopterul, fie că alegi saltul cu parașuta sau ridicarea cu balonul cu aer cald, fă-ți curaj înainte de decolare sau prelungește magia zborului după aterizare cu cele mai tari concerte de jazz, funk și ska, doar o porție mică din lineup-ul Airfield Festival.

cessna

Zboară pe ritmuri de jazz & funk!

La Airfield Festival, Sibiul se află la un zbor distanță! Survolează orașul timp de 20 de minute și admiră-l din cu totul altă perspectivă, de la bordul unui avion Cessna-172 sau de la bordul unui elicopter Bell-206 Jet Ranger. 4 avioane Cessna-172 te vor întâmpina pe Aerodromul Măgura, gata să te poarte deasupra tuturor, la 6.000 de metri înălțime. Pentru a efectua un zbor este obligatoriu ca toate cele 3 locuri destinate pasagerilor să fie ocupate. Pentru pasionații de zbor, dar și pentru curioși există varianta zborului cu elicopterul.

heli-3

După avion cu motor, muzica jazz& funk te încântă la sol! Roy Hargrove Quintet, Jazzanova Live feat. Paul Randolph, Mo’Horizons, Moonlight Breakfast, Alexandrina, Loungerie II și Clay Windham & Band, toți reprezentanți de top ai muzicii jazz, vor evolua pe scena principală în cele 4 zile de festival.

Jazzanova Live feat. Paul Randolph

Concert The Skatalites și salt cu parașuta, pentru o doză de adrenalină!

Saltul cu parașuta este unul dintre acele lucruri care merită experimentate măcar o dată în viață! Airfield Festival îți recomandă saltul în tandem de la 3.500 m, cea mai sigură și cea mai bună alternativă de a testa căderea liberă și zborul cu parașuta. Doritorii de senzații extreme trebuie să aibă minim 18 ani. Nu uita să te bucuri de priveliștea spectaculoasă!

Senzația intensă a saltului cu parașuta o poți retrăi și la sol, în fața scenei, la concertul The Skatalites. Pentru că The Skatalites sunt o legendă vie și ai ocazia să-i asculți pentru prima dată live în România, iar concertele lor sunt absolut explozive, adevărate lecții de muzică.

The Skatalites

Extrem e prea mult?

Atunci îți recomandăm să încerci experiența zborului cu balonul cu aer cald ancorat la sol. Departe de a fi un sport extrem, zborul cu balonul este o plutire lină, la 30 de metri de sol. Zborul durează aproximativ 8 minute și se efectuează cu 3 pasageri la bord.

balon-4

Variantele de zbor vor fi disponibile între 30 iulie – 2 august, pe tot parcursul unei zile, până la lăsarea serii și doar în condiții de vreme bună.

Festivalul l-am anunțat și poți găsi informații despre el aici!

Prețurile oficiale ale activităților aviatice sunt următoarele:

– zbor cu avionul – 150 lei. Pentru cei care nu au bilet la Airfield și vin doar pentru zbor, prețul este de 250 lei.

– zbor cu elicopterul – 300 lei. Pentru cei care nu au bilet la Airfield și vin doar pentru zbor, prețul este de 400 lei.

– salt cu parașuta – 890 lei. Același preț se aplică și pentru cei care nu au bilet Airfield.

Înscrierile se fac direct aici!!

– ridicare cu balonul – 70 lei. E obligatoriu bilet Airfield.

Preț abonamente

În perioada 5 mai – 29 iulie > 219 lei/ abonament (taxe incluse)

Preț abonament în ziua festivalului > 269 lei/ abonament (taxe incluse)

Preț camping

Pentru perioada 30 iulie – 2 august > 30 lei/ de persoană

Abonamentele sunt disponibile în rețeaua Eventim, în punctele de vânzare fixe AIRFIELD și online pe Eventim.ro, Myticket.ro și Tomtix.ro.

Mai multe informații pe www.airfield.ro și pe pagina de facebook.

Ne vedem la Airfield Festival!! 🙂

Post a Comment