Târgu Mureş
02 Dec, Saturday
8° C
TOP

Review meniul zilei la Zanza

Al 5-lea meniul zilei încercat de noi a fost meniul de la Zanza.

Am ales să mâncăm în spațiul amenajat pentru nefumători, spre fericirea noastră Zanza are un astfel de spațiu amenajat. La aproximativ 10 minute după ce ne-am așezat la masă, d-nul ospătar ne-a luat comanda, 2 meniul zilei (o singură variantă).

Meniul servit a fost: supă cremă de ciuperci, tagliatelle Zanza white, desert + apă. Primul local tip cafenea, pub, de până acum, care oferă apă!

Supele nostre, însoțite de câte un bol de crutoane, au venit la aproximativ 10 minute de la comandă. Cantitativ supa a fost suficientă, a fost bună și potrivit de caldă.

IMG_1405

Pastele au fost aduse în locul supelor, relativ repede. Porțiile au fost chiar măricele, bine făcute, nu seci, nu lipicioase și au avut suficientă carne.

IMG_1409

Bravo Zanza că ai desert inclus în meniul zile!! După felul 1 și 2, un desert este foarte bine venit!

Două globuri de înghețată, cu frișcă și topping ne-a îndulcit meniul. 🙂

IMG_1414

Nu spunem că nu a fost bună mâncarea, a fost chiar bună dar…la acceași masă să servești o supă cremă de ciuperci care este totuși grea, prin gust și consistență și tagliatelle cu sos alb, carne…grele și ele, nu este un meniu tocmai potrivit. Ceva mai greu și ceva mai ușor cade mai bine, atunci când este vorba de mâncare.

Zanza este un local curat, nu miroase a mâncare și, dacă sunteți nefumători aveți un spațiu special amenajat unde puteți servi masa liniștiți. Muzica din local nu ne-a deranjat iar ospătarul a fost chiar drăguț și prompt.

IMG_1425

Raportul calitate/preț este unul bun, preț/meniu 14,99 lei, apa inclusă în meniu și desertul făcând ca acest meniul zilei să merite toți banii.

Vă recomandăm meniul zilei la Zanza cafe&lounge. Puteți consulta meniul zilei de mâine accesând acest link http://www.meniulzilei.info/targu-mures/restaurant/zanza-cafe-bistro

Poftă bună să aveți! 🙂

 

Comments (8)

 • Adrian

  Nu este chiar primul care ofera apa 🙂

  reply
   • Dani

    Si la cezar(ai facut review in aprilie) dau, dar daca ai comandat apa poate a considerat ca nu mai e cazul..

    reply
    • Nu stiau ca vreau apa daca am comandat apa?

     reply
 • ana maria

  dragut si promt?? sa iti ia comanda dupa 10 min..? eu zic ca la partea de servire ar putea sa mai lucreze. eu merg destul de des acolo deoarece imi place mancarea insa este o domisoara ospatar care asa greu serveste chiar daca nu este incepatoare.. daca este un baiat prin zona asa ii place sa faca conversatie cu el si sa uite de clienti.. spun asta deoarece nu o data s-a intamplat sa ne lase sa asteptam fiind prinsa de conversatie.in rest numai de bine

  reply
   • Ovi

    Seara la restaurant/pub/cafenea etc. 10 minute nu mi se pare mult insa la meniul zilei ma astept la o servire mai rapida. Majoritatea persoanelor care servesc meniul zilei, nu au foarte mult timp la dispozitie.

    reply

Post a Comment