Târgu Mureş
22 Feb, Thursday
9° C
TOP

Navigatorul

Navigatorul te cheamă la teatru! 🙂

Vă lăsați ”navigați” de un spectacol de teatru deosebit? 😀

Spectacolul Companiei Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu Mureș, NAVIGATORUL de Conor McPherson, traducerea Bogdan Budeș, regia Cristi Juncu, este programat 

miercuri, 8 mai 2019, de la ora 19:00, la Sala Mare.

Spectacolul NAVIGATORUL va participa în data de 10 mai 2019 la Festivalul Internațional de Teatru Nou de la Arad, iar în luna iunie, va participa la Festivalul Internațional de Teatru de la Oradea.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Theo Marton, Nicu Mihoc, Dan Rădulescu, Costin Gavază, Richard Balit și Ale Țifrea.

Navigatorul este o piesă scrisă de autorul dramatic Conor McPherson în anul 2006.

Acțiunea este plasată în Baldoyle, o suburbie din Dublin, în Ajunul Crăciunului. Piesa îl are în centru pe James „Sharky” Harkin, un alcoolic care locuiește cu fratele său orb și în vârstă, Richard Harkin. Pe măsură ce încearcă să stea departe de băutură în perioada sărbătorilor, Sharky trebuie să îi țină piept irascibilului Richard, dar și propriei conștiințe care îl bântuie.

Piesa a fost nominalizată la Premiile Tony și Premiul Olivier pentru Cea Mai Bună Piesă.

Cristi Juncu este un regizor cunoscut publicului târgumureșean pentru spectacolele realizate în ultimii ani, ȘCOALA NEVESTELOR și DINTE PENTRU DINTE, spectacole ce se joacă și astăzi cu sălile pline.

Despre Navigatorul în piesă:

NAVIGATORUL construiește, coerent și unitar, un crâmpei din viața unei familii înconjurate de mediocritate și singurătate, dar care are parte de un happy-end; șansa unui nou început. (Elena Coman, yorick.ro)

…avem ocazia de a vedea pe Scena Mare a Teatrului Național din Târgu Mureș un foarte bun și complex spectacol cu NAVIGATORUL (Mircea Morariu, adevărul.ro)

🛑16 ani + 

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la casieria din incinta teatrului – de marți până vineri între orele 09:00 – 15:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor,

tel: 0365.806.865 – și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii – de marți până vineri între orele 12:00 – 17:30, tel: 0372.951.251.

Bilete și abonamente onlinewww.biletmaster.ro

Hai, hai la teatru! 😉

Post a Comment