Târgu Mureş
20 Oct, Wednesday
2° C
TOP

OFFLINE la Teatrul Național

Offline! Offline! Unde ești tu defapt, online sau offine?

Trupa GUGA Junior a Teatrului Național va susține o nouă reprezentație cu spectacolul OFFLINE în regia lui Laurențiu Blaga, dramaturgia de scenă Daniel Oltean (câștigătorul Premiului UNITER 2018 pentru Cea mai bună piesă a anului).

Spectacolul va fi jucat

marți 7 mai 2019, de la ora 19:30, la Sala Mică.

Pentru această reprezentație va fi folosită supratitrarea în limba engleză!

Din distribuția spectacolului fac parte tinerii actori: Denisa Buruian, Mara-Alexandra Jula, Crina Petrișor, Sergiu Olar, Mara Sermășan, Ionuț Stoinea și Rareș Toncian. Din echipa artistică a spectacolului mai fac parte: Zeno Apostolache Kiss (pregătire muzicală și aranjament muzical), Alexandra Moldovan (coregrafie) și Kázsoni Attila (lightdesign).

Tema pe care o tratează acest spectacol este lipsa comunicării în relațiile interpersonale în rândul tinerilor de azi. Când suntem conectați cu realitatea? Când suntem offline? – Acestea sunt doar două întrebări pe care tinerii actori încearcă să le supună atenției.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului – de marți până vineri între orele 9:00 și 15:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor,

tel: 0365.806.865 – și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii – de marți până vineri între orele 12:00 și 17:30,

tel: 0372.951.251.

Bilete și abonamente online: www.biletmaster.ro 

Offline sau online? Tu cum ești?

Post a Comment