Târgu Mureş
19 Jul, Friday
33° C
TOP

New York-ul trece CTC-ul

 Am promis şi acum livrez articolul despre concertul celor de la CTC, scris de un fan al băieţilor.

“A fost nevoie de un concert al băieţilor de la CTC ca să ajungă şi primăvara în Tîrgu Mureş. Am ştiut eu ca la un moment dat vor reuşi să manipuleze timpul şi să descifreze secretul din atom şi chiar dacă le-a luat vreo 10 ani, nimeni nu are ce să le reproşeze.

Seria concertelor hip hop a continuat în New Yor Caffee cu probabil cel mai greu nume din industrie la această oră: CTC, adică Deliric 1,DOC şi Vlad Dobrescu. Tîrgu Mureşul s-a pregatit vreo două săptămâni pentru acest eveniment şi cu siguranţă publicul nu a fost dezamăgit, băieţii făcând atmosferă într-un local arhiplin! Noi ne-am prezentat la faţă locului în jur de ora 10 şi evident era o coadă interminabilă la intrare. Aşteptarea de vreo 20 de minute, până când ne-am văzut înauntru, a meritat însă.

Ajunşi acolo ne-am căutat un loc unde să acostăm şi să bem liniştiţi o bere. Clubul nu era încă plin, dar lumea stătea buluc la intrare şi până pe la 11:30 era plin. Din câte am aflat, au fost în jur de 350 de persoane, însă podeaua a rezistat şi cei de la New York au dat o adevărată lovitură! Până la începutul show-ului atmosfera a fost întreţinută de DJ Sauce, colaboratorul pe zona Ardeal al celor de la CTC, dar nu numai. Băieţii au început în forţă pe la ora 12 şi vreau să-i îi felicit pe organizatori pentru podiumul mai înalt construit pentru acest eveniment. S-a văzut mai bine decât la concertele anterioare şi chiar dacă s-a îmbulzit lumea puţin lângă scenă, totul a fost în limită acceptabilă…în afara faptului că la un moment dat m-am trezit cu o ţigară aprinsă pe mână care a lăsat urme adânci.

Importantă a fost însă prestaţia celor 3 şi ea a fost întradevăr la înălţime. Trei băieţi care se înţeleg şi se completează perfect şi care au încântat publicul în delir cu piese de pe aproape toate materialele lor, fie cele împreună, fie de pe proiectele lor solo. Melodii precum Ambrozie sau De ce tipa femeia asta au ridicat fanii în picioare, iar piesele mai vechi ne-au întors în perioada în care ne îndrăgosteam de CTC. Aşadar material pentru toată lumea, personal cel mai mult mi-a plăcut interpretarea la Ultima Oară, una dintre piesele mele preferate. Nu au scăpat de bis-uri, iar la final au fost amabili şi au rămas alături de fani să împartă autografe şi poze în stânga si-n dreapta.

Aşadar un super concert, exact aşa cum se aştepta toată lumea. CTC nu dezamăgeşte niciodată, iar New York-ul se reinventează şi continuă pe o linie care pare că funcţionează de minune. Felicitări şi aşteptăm ce-o să vină!

P.S.: Poze de la eveniment aveţi aici şi aici.”                                                                             Mihai Roman

Am facut şi noi un set de poze, dar din păcate nu am avut un fotograf profesionit. Oricum, mai sunt câte poze şi pe pagina noastră de facebook.

Post a Comment