Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

NEXT – spectacol de teatru-dans/táncszínházi előadás

Compania András Lóránt, singura companie independentă de teatru-dans de la noi din oraș din câte știu eu, aduce în fața publicului tîrgumureșean iubitor de artă dramatică producția NEXT, regizor-coregraf: Dabóczi Dávid.

În spectacol este analizată condiția umană din punct de vedere social, al dorinței veșnice de integrare și interrelație a individului cu cei aproape lui, cu scopul de a găsi afecțiune, prietenie și dragoste. Ce se întâmplă, însă, când sentimentele investite în ceilalți nu sunt reciproce, iar omul ajunge să fie gol pe interior? Reușește el să găsească un echilibru sau se angrenează într-un joc al atingerii unor idealuri deșarte?

Dacă ți-am trezit interesul, te invităm la spectacol pe data de 28 noiembrie, de la ora 19:00, la fosta Sinagogă Mică aflată pe strada Brăila nr. 10.

Informațiile despre prețul biletelor și rezervările se pot face la 0756965476.

FB Event

HU:

Az András Lóránt Társulat, tudtommal városunk  egyetlen táncszínház társulata, a NEXT című előadást viszi színpadra, a marosvásárhelyi, színművészet iránt érdeklődő közönség örömére, rendező-koreográfus: Dabóczi Dávid.

Az előadás szociális szemszögből világítja meg emberi mivoltunkat, a beilleszkedés és az egyén szeretteivel ápolt kapcsolatának problematikáját, melynek célja a ragaszkodás, a barátság és a szeretet megtalálása. Viszont mi történik viszonzatlan érzelmek esetén, mikor az ember már csak ürességet érez bensőjében? Megtalálja belső egyensúlyát, vagy bekapcsolódik a sivár eszmék játékába?

Ha felkeltettem érdeklődésedet, várunk téged november 28-án, a 19:00 órakor kezdődő előadásra a Brăila utca 10. szám alatti zsinagóga épületében.

A jegyárral és helyfoglalással kapcsolatos információkról a következő telefonszámon lehet érdeklődni: 0756965476.

FB event

Traducere în maghiară: Ivett Szabó

Post a Comment