Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
10° C
TOP

Nicolae Guţă la Sala polivalenta Mureş

Na pentru cine n-a aflat încă, magnificul, mirificul, mult îndragitul(mai ales în Ardeal) Nicolae Guţă ne încântă joi, 10 martie la Sala Polivalenta Mures de la 20:30.

Am văzut nişte afişe azi , 7 martie, prin oraş…. şi am am zis că nu pot să ratez momentul şi musai ca să vă împărtăşesc acest lucru. Amuzantă situaţie e că pe afiş scrie mare “Cu sprijinul Primăriei Municipiului Tg. Mureş” adicătălea nea Florea de primărie sau altcineva i-a sprijinit pe oamenii aştia să organizeze Concertul.

Personal , chiar m-aş duce la concert, cu atât mai mult cu cât e intrare liberă, dar nu ca să ascult trilurile mirobolante ale inegalabilului artist(la mustaţă şi dinţi , aproape zici ca-i Freddie Mercury în varianta fara SIDA si mult mai prost!) ci pentru a vedea cum se manifestă persoanele respective libere, în mediul natural…. exact ca o excursie de Safari pentru a vedea babuinii in perioada de rut(împerechere, daca citeşte vreun fan Nicolae Guţă).

Aşa că Joi , luati-vă aparatele foto, pungile de seminţe, Bmw-ul , şi ne vedem la Sala Polivalenta de la ora 8 jumate seara.  Pentru un concert magnific marca Nicolae Guţă.

Dacă cu acest post fac mai multe vizite decît cu Striptiz-ul din Select, îmi bag picioarele în ea lume şi-mi trag un ciocan peste cap! nu de alta dar înseamnă ca n-are rost să mă aştept ca ne vom deştepta vreodată!

cu bine

Mihai

UPDATE: cu multumiri pentru Foto Adevarul de Seară Mureş poze de la Concertul lui Nicolae Guta

Comments (29)

 • Asta ii un fel de #cocaMeet national…sau doar regional?

  reply
 • evident ca o sa faci mai multe vizualizari pentru ca lumea vrea sa vada in ce fel ai descris acest minunat eveniment ce va avea loc!:))

  reply
 • Frumoasa primarie de la adus pe sobolonul asta sa chitaie.

  reply
 • I-as da Furadan. 😀

  reply
 • sorin

  mai lasati contradictorile astea ca atunci cand o adus la cetate pe toti rockerii infecti si toate genurile a fost bn lasati sa fie pentru toate gusturile findca toti suntem diferiti la fel si placerile

  reply
 • sorin, nu ca as fi rocker, dar de ce ar fi rockerii imputiti si manelistii nu? 😀

  reply
 • sorin

  imi cer scuze pt partea buna a roackerilor dar am si eu prieteni rockeri si credema le e cam frica de apa normal si uni tigani manelisti in in fine de toate gasim in toate genurile
  Si apropo de voce (pt mihai) mie unu imi place ca se joaca cum vrea el cu vocea o modeleaza cu usurinta, aceea ce nu oricine poate si o face intr-un mod foarte placut, poate prea putini reusesc asta si nu vb aici de gen muzical
  pe unii ii dispera numai cand aude de el prin simplu fapt ca urasc manelele nici mie numi plac toate dar unele chiar sunt mult prea reusite si clare daca le asculti cu atentie
  mie imi plac aproape toate genurile si iubesc muzica numai cea buna si exceptii fac la manele findca doar cam 30 la suta imi plac iar din ele 90 la suta marca guta singuru zic eu cu voce adevarat valoroasa!!!!!!

  reply
 • alexandra

  de la 20:30 e concertul ?

  reply
 • alexandra

  de la ce ora e concertul ? 🙂

  reply
 • Razvan

  De la ce ora ii concertul?…ca eu am auzit de la cateva persoana ca ii de la 20:00, de la alte persoane ca ii de la 19:00, si tu Mihai zici ca ii de la 20:30..:))…pana la urma de la ce ora ii?:P

  reply
 • a fost tare guta la polivalenta pe 9 03 2011 beton.

  reply
 • ce sa spun sa mai vina

  reply
 • sorin

  da de la 8 a fost si cred ca sa cazat la president!!

  reply
 • bia_grit

  o fost fff tare si foarte frumos spectacolul,mi_a placut!!! sal mai aduci o data sau de mai multe ori pe NICOLAE GUTA.

  reply
 • Claudia

  Am fost si eu la concert, ca sa fac poze pentru ziar dar si din curiozitate. Eu am spus dinainte ca va fi sala plina si asa a si fost. Ba mai mult, au venit foarte multi spectatori si din sate cu autocarele, care i-au si asteptat pana la finalul concertului, pentru a-i transporta inapoi. Guta a multumit “fara numar” lui Terbea, cel care se pare ca l-a si platit sa cante, dar si viceprimarului Claudiu Maior. Bineinteles ca toata sala aplauda frenetic…Pacat ca mai e ceva vreme pana la alegeri si daca nu mai vine Guta de cateva ori pana atunci, spectatorii o sa uite cui trebuie sa dea votul:))

  reply
 • spectacolul a fost beton degeaba tot vb voi guta canta life nu pleibeg asta e pentru mine [nelu ma numesc] guta e nr 1 da clasa la manele.

  reply
 • Prima oara am ras numa pentru ultimu comentariu a lu` nelu, dar dupaia am citit ce-o scris si mai sus. :-))))))
  Nelu, povesteste-ne…ce melodii o cantat?

  reply
 • Să-mi fie rușine că am ratat un spectacol de-al lui :-)). Ne-am născut în același oraș nu de alta.

  reply
 • Cricu

  Si normal ca au venit din sate pentru concert daca ii sa intrebi pe oricine care sta undeva la tara ce muzica asculta 90% o sa spuna manele…nici nu ma mir ca ne catalogheaza lumea ca fiind tigani…oricum nu poti sa ii interzici unui om sa asculte un gen de muzica …si daca Terbea lo adus, atunci ii clara treba .

  reply
 • si te miri ca lumea confunda romanii cu tiganii

  reply

Post a Comment