Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
37° C
TOP

Review Nivo resto•lounge

Ne-a plăcut de la prima vedere! 🙂

Elegant și prietenos, cu șarm și mândrețe, într-un spațiu luminos, curat, aerisit și cozy stă noua atracție a orașului și anume Nivo resto•lounge!

De unde denumirea de Nivo?

“Numele localului provine din limba franceză, din cuvântul “niveau” care înseamnă “nivel””

ne-a explicat unul dintre managerii localului.

Localul este structurat pe 3 nivele, spațioase, luminoase și amenajate cu bun gust și oferă în total un număr de aprox.110 locuri.

De unde a pornit ideea resto lounge-ului?

 

Inițial am plecat de la ideea unei florării cafenea. Planul inițial a tot suferit schimbări ajungând chiar și la ideea unui restaurant în stil englezesc. Pub-ul a fost o altă idee dar odată cu extinderea casei spațiul și ideile au tot venit și am ajuns în final la acest resto•lounge.

Nivo oferă un alt concept asupra restaurantului, o clădire cu un feeling aparte, un meniu vast destinat atât ideii de restaurant cât și de lounge, preparate internaționale pregătite pe loc și preparate special pregătite pentru vegetarieni dar și pentru copii.

Ce oferă diferit Nivo? Vă spunem 😀

 

Oferim o gamă largă de paste proaspete, pe care nu le mai prea găsiți în altă parte a orașului. Burger pentru care tocăm carnea și o condimentăm aici, în bucătărie, iar chifla este adusă de către un furnizor unic din București, supă cu specific asiatic și indian, deserturi preparate de către bucătarul nostru, mic dejun bogat și gustos, startere cu cea mai bună și crocantă baghetă, pizza italienească. În ceea ce privește băuturile avem o gamă specială de fresh-uri, Naturline, cocktail-uri cu alcool de categoria I și o gamă largă, peste 50, și selectă de vinuri. Selecția a fost realizată de către un specialist cu care am lucrat și promovează vinurile românești și în special pe cele din zona noastră cum ar fi Aiud, Reghin, Arad, Turda. În meniu găsiți și aprox. 20 feluri de whisky, printre care și whisky Irish, Canadian și Japanese.

ne-au detaliat cu plăcere cei doi manageri 🙂

Pentru mai multe detalii legate de meniu, da-ți click aici!

Care ar fi preparatele pe care ni le-ați recomanda fără ezitare? 

Multe au fost, trebuie să vă spunem, dar printre acestea trebuie să amintim Nivo Creamy Chicken cu Amandine Potatoes – una dintre specialitățile bucătarului, Marsala Chicken – în prepararea căruia se folosește vinul Marsala, un vin licoros, dulce, aromat, Pork Pizzaiola, paste Fiocchi cu brânză și pere, Cappelletti cu Prosciutto Crudo, Grantortellone cu hribi iar pentru copii Spaghetti cu sos de roșii, bacon și usturoi.  

Garantat, toate gusturile, toate preferințele vor fi găsite în meniu!

Și pentru că am povestit destul, acum vă spunem și arătăm ce am încercat noi din bucătăria Nivo! 😀

Nivo Creamy Chicken 280g/23 lei cu Amandine Potatoes 220g/8 lei 

O ploaieeee de arome, un gust bun și puternic de ciuperci Champignon și hribi care s-au potrivit de minune cu cele trei feluri de brânză și dulcea smântână. Cartofii Amandine… yam yam yam!! Fulgii de porumb, migdalele, mozzarella…un mix delicios pe care trebuie să îl încercați! Cantitativ, incontestabil suficient, chiar prea mult.

Fiocchi with Cheese and Pears 380g/26 lei

Uau!! Nu m-aș fi gândit că pot fi atât de bune pastele cu brânză și pere!! Un adevărat răsfăț pentru papilele gustative. Acel dulce al perelor și aroma puternică a brânzei… Nucile prăjite, prin aroma lor puternică, au deschis și mai bine papilele și au făcut din aceste paste un orgasm culinar. Sincer, recomandăm! 😀

Și pentru că nu am putut termina masa fără desert, chiar dacă loc în stomac nu mai era, am comandat și

Crunchy Vanilla Cake 150g/11 lei

 Un desert foarte bun, diferit, proaspăt și gustos, un final de masă potrivit!

Care sunt planurile de viitor pentru Nivo?

 

O să facem o terasă de vară în aceeași linie cu localul. O să fie frumoasă și mare. O să vă placă! 🙂

“Bunul simț” este cuvântul care definește pentru Nivo raportul calitate-preț-cantitate. Comunicarea client-ospătar-bucătărie se dorește a fi permanentă, aceasta reprezentând chiar cheia succesului.

Nivo poate fi gazda evenimentelor private restrânse și va organiza și evenimente de muzică live – jazz, chitară dar și degustări educative.

Minute de liniște și plăcere, o atmosferă plăcută și o bucătărie cu preparate care mai de care.

Nivo resto•lounge vă poftește să îi treceți pragul iar noi vă așteptăm părerile. 🙂

  Photo credit Dorin Bonta and NIVO

    Nivo Resto Lounge

  • Str. Mihai Viteazu nr. 60, Tîrgu Mureș
  • 0365 455 554
  • Luni-Joi: 07:30-23:30
  • Vineri: 07:30-02:00
  • Sâmbătă: 09:00-02:00
  • Duminică: 09:00-23:30

Post a Comment