Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
14° C
TOP

The Book & The Music cu Marius Chivu şi Mela

Cât de frumos poate fii momentul în care citești câteva rânduri dintr-o carte pe acorduri de muzică, înconjurat de oameni faini, într-un local în care te simți ca acasă. Pare o bucată ruptă dintr-o poveste, însă povestea poate deveni realitate.

Vino sâmbătă, 11 martie de la ora 20:30 la J’ai Bistrot pentru o întâlnire cu Marius Chivu  și Mela Mihai, o întâlnire la care Marius va purta un dialog deschis despre cea mai recentă publicație a sa “Trei săptămâni în Anzi”, după care va urma o incursiune în lumea muzicală a lui Marius, la cârma propriului playlist.

Iar ca să îți stârnesc interesul am să te rog să citești următoarele rânduri culese din cartea sa:

„Călătorim şi pentru a fi singuri, chiar dacă asta înseamnă singuri cu propria noastră lume. Planeta se învârte mai repede şi a devenit mai aglomerată, prin urmare mai familiară şi mai la îndemână decât oricând. Dar dacă-ţi doreşti cu adevărat, dacă eşti suficient de curios şi dispus să pleci pe bune, îmbrăţişând ocolurile şi nefamiliarul, vei descoperi că lumea are încă întinderi prea puţin bătute cu piciorul, colţuri ascunse, savori negustate, populaţii care vorbesc alte cuvinte şi care trăiesc într-un alt ritm, un alt timp, un alt fel de viaţă. E nevoie de un singur pas ca să pleci de undeva înspre altundeva. Uneori foarte departe.“

Vino si tu! Noi vom fi acolo. 🙂

Post a Comment