Târgu Mureş
10 Dec, Sunday
-0° C
TOP

Noaptea Muzeelor 2017

Bun…am zis să-ncepem săptămâna în forță, așa că am strâns în acest articol toate infromațiile pe care le avem până în acest moment despre Noaptea Muzeelor 2017, care va avea loc weekendul acesta, între 19 si 21 mai.

Expoziții

La Muzeul de Istorie şi Arheologie din Cetate, la secția de arheologie va avea loc expoziția „Colecția Arheologică a lui Endre Orosz”. Mai multe detalii aici.

De asemenea, la Biblioteca Teleki va avea loc expoziția „Femina Sempre – Prezențe Feminine”. Ceva mai multe detalii aici.

Alte expoziții despre care nu știm prea multe, doar că vor avea loc, sunt „Colecția Zichy – Culorile Arcadiei” și „Comorile Muzeale”.

Atelier de pedagogie muzeală

La Muzeul de Istorie şi Arheologie din Cetate, în sala de expoziții ca avea loc atelierul de pedagogie muzeală „Lvdvs Pverorvm”. Mai multe detalii aici.


Concerte

Sunt programate și o serie de concerte pe scena care va fi amplasată în Piața Teatrului. Deocamdată, știm că vor concerta următorii artiști:

Moonfellas

Luiza Zan & Snaps Vocal Band

Speakfloyd

De asemenea, așa cum au anunțat Dorin și Naina, tot în acest weekend va avea loc Festivalul Filmului European la Cinema Arta, iar Palatul Administrativ își va deschide porțile tuturor celor interesați de această bijuterie arhitecturală de la noi din oraș.

Cât despre programul complet la Nopții Muzeelor 2017, vă vom da un share pe pagina noastră de Facebook imediat ce va fi publicat. Până atunci, vă dorim o săptămână cât mai însorită! 😀

FB event

Post a Comment