Târgu Mureş
16 Sep, Thursday
26° C
TOP

Noi confirmări la EC 2015!

Electric Castle 2015 confirmă Rudimental, Sigma, Flight Facilites, Ellen Allien, James Zabiela și chiar mai mult de atât!! Va fi o ediție și mai electrizantă!!

Festivalul confirmă oficial o nouă premieră pentru România, în ediția ce se va desfășura în perioada 25-28 iunie 2015 la Castelul Banffy – Rudimental la EC 2015 înseamnă 11 artiști (MC, trompetă, clape, percuționiști, toboșar, chitariști, DJ, backing vocals), o combinație de muzicieni ce au creat stilul unic al proiectului, mereu în căutarea unor noi zone de experimentat. ”Feel the Love” le-a deschis calea în clasamente și spre cele mai importante festivaluri din Europa. “Waiting all Night”, “Free”, “Powerless”, niciunul din hit-urile Rudimental nu va lipsi din show-ul de la castel, iar trupa promite și materiale noi.

Pe Boiler Stage, îi vom vedea și pe cei de la Sigma – mai exact producătorii britanici Cameron Edwards și Joseph Lenzie. În așteptarea BritAwards, unde au două nominalizări pentru cel mai mare hit al lor, “Nobody to Love”, cei doi se află, în prezent, la filmări în Austria pentru un video la cel mai recent single al lor, “Higher”.

Flight Facilities și-au făcut, în sfârșit, timp să scoată în 2014 primul lor album, „Down to Earth”, unde au o colaborare inclusiv cu Kylie Minogue. Aflați în plin turneu mondial de promovare al ultimului lor material discografic, vor fi o prezența exotică pe scena festivalului, alături de compatrioții de la The Cat Empire.

Experiența din 2013 la prima ediție a Electric Castle l-a impresionat atât de mult pe James Zabiela încât și-a propus să revină și nu oricum. Va fi o întreagă seară marca „Born Electric” la Dance Garden, label-ul pe care Zabiela îl conduce. Alături de James o vom vedea pe Ellen Allien, ca invitată specială, dar și pe Cardopusher împreună cu Pedram, parte a “Born Electric”.

Despre Ellen Allien e suficient să spunem că și-a construit cariera pe 2 dintre cele mai puternice scene de dance din lume – Ibiza și Berlin. Ellen Allien este DJ, producător, manager de casă de producție, își gestionează singură imaginea, până și mesajele de pe tricourile care îi poartă numele îi aparțin.

Artiștii români au un loc foarte important pe scena Dance Garden. Celor deja confirmați li se alătură K!D CHRISS, MIHIGH, PRIKU, GESCU și BARAC

Dark Sky este un proiect născut în Londra din pasiunea pentru muzică electronică a 3 prieteni (Matt Benyayer, Thomas Edwards și Carlo Anderson). Vor putea fi văzuți la The Mill, unde mixul lor de garage, grime și funky cu siguranță va fi foarte apreciat.

Alte confirmări la The Mill sunt: Ada Kaleh, Dual Shaman, Yvat, Yoon și WRK.

Alți zeci de artiști îi puteți afla de aici http://www.electriccastle.ro/

Bilete pentru festival pot fi achizitionate online prin aplicația specială ce poate fi descărcată de pe site-ul festivalului sau pe eventim.ro. Alte locații puteți găsi pe http://electriccastle.ro/en/tickets

P.S: până pe 04.02.2015 vă mai puteți achiziționa abonamentele la prețul de 229 lei!!

Post a Comment