Târgu Mureş
24 Sep, Friday
6° C
TOP

Review – New Privo restaurant menu

Pentru că ne-au obișnuit să ne surprindă cu evenimentele, atmosfera, crama și nu în ultimul rând cu preparatele bucătăriei restaurantului, Privo a lansat în seara de 29 ian.2015 noul meniu, sub semnătura Executive Chef Martin White.

Menținerea celor mai înalte standarde, respectul și mulțumirea deplină a clienților, aducerea permanentă de nou, unicitatea și buna desfășurare a activității, sunt obiectivele Privo care îl fac unic în Tîrgu Mureș.

Prin schimbarea meniului, Restaurant Privo vrea, și a reușit încă de la lansare, să își încânte clienții cu noi preparate, cu o mai mare diversitate de gusturi și arome, o mai mare bucurie pentru papilele gustative.

Meniul restaurantului a fost modificat în proporție de aproximativ 95%, categoriile păstrându-se. Chef Martin White își dorește ca prin preparatele sale standardele Restaurantului Privo să fie ridicate, să ofere clienților “ceva diferit pe care nu l-ai mai găsi în alt loc din oraș.” Aducerea de noi idei și noi preparate și de a face ca experiența bucătăriei Privo să fie unică în acest oraș, sunt doar câteva din țelurile noului chef.

“Este dificil să recomand un singur preparat, am mai încercat asta; este defapt un meniu echilibrat! De exemplu este vorba despre 8 tipuri de paste pe care nu le mai găsești în oraș. Diferite forme, culori, paste diferite. Asta am încercat să facem și cu carnea: T-Bone Steak, biff steack, veal steak, chicken breast, somon and pork.”

Calitatea preparatelor folosite primește o atenție deosebită din partea Chef Martin, acestea trebuind să fie 100% calitate superioară.

La întrebarea: “Care este secretul dumneavoastră în gătit?” Chef Martin ne-a răspuns: “Secretul în a găti bine este să îți placă ceea ce faci, dacă nu îți place, nu o să o faci bine! Să fi pasionat de mâncare este un lucru foarte important, deasemenea și de a încerca noi preparate, să nu îți fie teamă să experimentezi, să vii cu ceva nou.”

Meniul restaurantului va suferi periodice modificări, care vor aduce preparate noi, dorindu-se să se introducă și un meniu special săptămânal.

Noi am încercat din preparatele noului meniu, ne-am ales preparate diferite, cărnuri diferite și deserturi diferite care au fost, perfect asezonate, cu vinurile Cramei Privo. Pozele vor vorbi de la sine, noi putem spune doar că ne-au cucerit papilele gustative. Vinul, desertul și muzica saxofonistului Szabadi Lorand, ne-au încheiat în cel mai perfect mod seara.

Vă recomandăm noile preparate marca Executive Chef Martin White și vă așteptăm cu păreri!

În curând vom anunța și următorul eveniment marca Hotel Privo, Valentine’s Day, așadar stați cu ochii pe noi! 🙂

Credit foto: Dorin Bonta

www.dorinbonta.ro

 

 

Post a Comment