Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
22° C
TOP
Nomad Wine Cuisine OutInMures

Review Nomad – Wine & Cuisine

Într-un oraș atât de mic dar ușor înfloritor în acest domeniu, printre atâtea bistro-uri, cafenele, pub-uri, se ridică și înfruntă piața un adevărat restaurant și anume Nomad – Wine & Cuisine!

Nomad s-a născut din dorința de a avea acel restaurant în care idee de cozy, eleganță și design deosebit se împletește perfect cu acea mâncare care îndrăznește să surprindă chiar și cele mai pretențioase “mofturi”.

Nomad Wine Cuisine OutInMures

Cu puțin după începerea noului an, restaurantul își așteaptă clienții într-o atmosferă călduroasă, unică, departe de zumzetul orașului, într-o zonă liniștită, cu o capacitate totală de 50 locuri și 13 mese, cu un meniu realizat în echipă, un meniu cu adevărat aparte și o selecție deosebită de vinuri.

Nomad Wine Cuisine OutInMures

După trecerea cu succes peste primele provocări ale realizării restaurantului a urmat cea mai mare provocare și anume mâncarea. S-a dorit, vă trebuie să recunoaștem că s-a reușit cu succes, servirea unor preparate cât mai proaspete, cât mai gustoase, cât mai fragede și aici s-a pus mare accent pe modul de pregătire și preparare a cărnii. Calitatea, gustul și aspectul preparatelor primesc maximă atenție din partea bucătarului chef.

Metoda de gătire sous vide, temperatura controlată de gătire sunt cheia succesului în prepararea celor mai gustoase, fragede, potrivite steak-uri. Fiecare preparat este abordat individual, sosurile, dressing-urile sunt preparate și condimentate de la 0. Garantat nu veți găsi acest gust în altă parte! 😀

Meniul Nomad este divers și cuprinde salate, paste – printre recomandările restaurantului – cele cu trufe, risotto, steak & grill – în sânge/mediu/bine făcut, best burger by Nomad, steak, grill & sous-vide, pește și speciale, Nomad wok – o categorie recomandată și neapărat de servit -, side dish, sosuri și fără doar și poate deserturi.Băuturile răcoritoare, alcoolice, cafeaua, cocktail-urile, tăriile și selecția de vinuri întregesc meniul restaurantului.

Din meniu noi ne-am ales Mix salata, pui sous-vide, pomelo, rodie, ardei, mix semințe, crema caju 450gr/31lei.

Nomad Wine Cuisine OutInMures

Nomad Wine Cuisine OutInMures

Sincer, a fost cea mai bună salată pe care am mâncat-o până acum!! O combinație de gusturi, o provocare de mixuri, o prospețime în farfurie. Cantitativ: cu greu am terminat-o (și nu mănânc puțin ;)) )!

Tagliatelle fresh, mazăre, mușchi porc, roșii uscate, busuioc 550gr/29lei a fost ce-a de-a 2-a alegere.

Nomad Wine Cuisine OutInMures

Nomad Wine Cuisine OutInMures

Da! Buneee!! Gustoase, preparate și condimentate potrivit, mușchiulețul de porc bine preparat, iar acea mazăre chiar a dat un gust aparte pastelor. Categoric rămân printre cele mai bune paste mâncate!

Nu s-a pus accent doar pe calitate, gust, aspect și prospețime ci și pe raport cost-calitate-cantitate. Prețurile, meniul și selecția de vinuri, restaurantul întru totul alege clientela Nomadului.

Nomad – Wine & Cuisine va organiza pentru ai săi clienți evenimente food pairing cu vin și tărie. Cu siguranță vor fi ediții de bifat!

O muncă în echipă, o creștere a clientelei naturală, o constanță în serviciile de calitate, o “pedalare pe piață” de succes și durată, cu siguranță.

Vă recomandăm să le treceți pragul și să vă relaxați în timp ce vă bucurați papilele gustative cu preparate deosebite! 🙂

Photo credit Dorin Bonta

Nomad Wine Cuisine OutInMures

    Nomad – Wine & Cuisine

  • Str. N. Balcescu nr. 12, Tîrgu Mureș
  • 0736 102 500
  • Luni-Duminică: 12:00-23:30

Post a Comment