Târgu Mureş
23 Feb, Friday
12° C
TOP
AWAKE Festival OutInMures

Awake Festival – în județul Mureș

Anul 2017 se anunță un an foarte bun pentru județul Mureș, deoarece își face din nou intrarea pe harta marilor Festivaluri din România.

La începutul lui septembrie se anunță cu surle și trâmbițe festivalul AWAKE, ce are cap de afis două nume sonore : Rag’n’Bone Man, revelația muzicală a anului trecut al cărui prim său single Human a atins prima poziție în clasamente din peste 20 de țări europene, vine pentru prima dată în România, așa că îi urăm un călduros bun venit și sperăm să ne strângem în număr cât mai mare la festival. Celălalt artist de talie internațională este Tom Odell, care ne-a încântat pe toți cu bine cunoscuta piesă deja Another love.  Alte nume confirmate sunt: Mary PopKids, Subcarpați, Golan, Jurjak și Les Elephants Bizarres.

AWAKE își propune să ofere publicului o experiență eclectică, concentrându-se nu doar pe muzică, dar și pe armonia dintre natură și artă, integrând în peisajul feeric al domeniului Teleki diverse elemente creative, precum instalații artistice, proiecții video, teatru interactiv sau sesiuni de spoken word poetry.

Locul desfășurării festivalulului AWAKE este domeniul Teleki din Gornești, Mureș , iar povestea începe în weekendul 1 – 3 septembrie 2017. Pentru mai multe detalii puteți merge aici pe siteul lor oficial : www.awakefestival.ro  sau pe pagina de facebook:  www.facebook.com/AwakeFestival.Ro.

Nu putem decât să ne bucurăm și să începem deja să ne organizăm pentru AWAKE. Ne vedem acolo.

Post a Comment