Târgu Mureş
21 May, Tuesday
26° C
TOP

Noul Restaurant Darina din complexul Dacia

Încep articolul cu precizarea : primul review cu o astfel de tematică . Mihai îmi spune : “nu te stresa !”, eu îmi spun: “sper să nu o dezamăgesc pe Dana și pe Mihai!”  Bun…

Nu cred că este tîrgumureșean care să nu fi auzit de linia supermarket-urilor, restaurantelor, hotelurilor Darina. Noul proiect al conducerii, pus pe picioare, este Restaurantul Darina situat pe Str. Brașovului, nr. 2, în Complexul Dacia, cartierul Tudor . În ciuda locației, ascuns printre blocuri, restaurantul s-a pregătit atât din punct de vedere al meniului, amenajării celor două săli și al evenimentelor pe care le găzduiește .

CEO-ul brandului Darina, Dana Baciu, ne-a vorbit (și hrănit bine) despre ceea ce se vrea să fie noul restaurant. Ce vă pot spune e că în primul rând se adresează unui alt fel de public faţă de cum eram noi obişnuiţi, budget sau Rustic. Restaurantul intră în zona premium şi deşi este mai scump decât celelate restaurante Darina, probabil are cele mai mici preţuri de pe segmentul acesta.

La primul nivel se află sala Granada (din spaniolă=rodie), sală deschisă la liber de la ora 8am până la 11pm. Fie că te gândești să iei micul dejun sau cina sau chiar să programezi un eveniment important (nuntă, botez, majorat, zi de naștere).

Sala Elegance, situată la al doilea nivel, are o suprafață mai mare (aprox.400-450 persoane) decât sala Granada (aprox.200-250 persoane), este destinată exclusiv evenimentelor , fiind aşa cum îi spune şi numele mult mai elegantă; poate cea mai elegantă sală din portofoliul Darina.

Ceea ce aduce nou meniul a la carte sunt acele preparate culinare care pot face față cu brio acelor gusturi antrenate și pretențioase, preparate de care s-au bucurat papilele noastre gustative:

 • Piept de pui Darina cu garnitură piure de cartofi .
 • Cotlet Darina cu cartofi aurii.
 • Salată Cezar
 • Piept de pui Julien* .
 • Clătită în sos sărat umplută cu ciuperci*.
 • Clătite cu mac gratinate cu sos de vanilie*;

 evenimentul vostru special câștigând cu aceste preparate o notă aparte .

Am părăsit sala restaurantului convinși de buna calitate a mâncării și a serviciilor, putând astfel să facem propunerea : luați-vă jumătatea, prietenii sau colegii la o masă, cină, și nu numai, la restaurantul împricinat !

Noi am plecat cu un suvenir, că ne-am terminat mâncarea din farfurii, și anume câte un platou cu aperitive !

Mulțumim Restaurant Darina și poftă bună vă dorim !

*preparatele însemnate aşa nu sunt în meniu încă, ci vor apărea în curând.

Photos Dorin Bonta

 

Comments (8)

 • Negrea Dorin

  Eu zic sa mergeti si asa undercover odata sa vedeti care-i situatia. Adica era culmea sa anuntati ca veniti si sa va dea mancare proasta 🙂
  (nu ca as stii ceva rau de acest restaurant!)

  Intr-adevar inauntru e frumos doar ca afara locatia e nasoala pentru ca e plina de stimabile persoane care cersesc si betivi de la blocurile alaturate.

  Si inca o chestie pe care am observat-o: oamenii ies sa fumeze afara de la nunta si oamenii care vin la Darina (magazin) ii lovesc cu plasele ca nu incap de ei pe trotuar.

  In rest sunt placut surprins de ce este inauntru si mancare.

  Faceti un update si vorbiti de preturi! 🙂

  reply
 • Vlad

  Foarte fain restaurantul acesta, pot spune si eu doar cuvinte de lauda! Au preturi foarte bune si calitatea este ireprosabila.

  reply
 • Prezentarea ii faina

  reply
 • Mircea

  mmm…daca va enerveaza careva angajat de la darina anuntati pe facebook…operatiunea moneda ii paste!

  reply
 • M-a pus dracul sa fac revelion 2016 la ei.
  Da, pana acum mancarea a fost buna in schimb in schimb la capitolul antren stau jalnic.
  Nu sunt capabili sa organuzeze o petrecere reusita.
  I-si fac un program si tin de el mortis, nu se adapteaza dupa reactia clientilor.

  reply
 • Ah … Si am cerut de doua ori condica de reclamatii.
  A trecut deja 30 de minute, dar inca nimic.
  Aici lozinca “clientul nostru, stapanul nostru se inlocuieste cu “clietul nostru ? da-l la dreacu’ “

  reply
 • I-ti cer condica de reclamatii de 4 ore si te gasesti sa o trimiti printr-un angajat chiar im momentul un care sunt la masa si mananc.
  Frumos.
  Clasa, nu gluma !
  Bravo Darina !

  reply
 • Viorel Marian

  La toate rrestaurentele darna este o aglomeratie groasnica .prea multi oameni in caz de incendiu o sa fie probleme mari poate se sesizeaza isu mures

  reply

Post a Comment