17 Jun, Monday
0° C
TOP

Nunta la President

Eu personal n-am fost dar a fost fratelo. Care e și el mare blogger , în general scrie articolele despre coafuri de pe Blog.xtensii.ro

El a fost la o nuntă la Hotel President și mi-a dat un feedback despre ce e acolo. Personal oricum știam că e țigănie acolo pentru că am fost la câteva evenimente dar na acum avem și poze 🙂

Restaurant President

Era o zi de weekend atunci când unii dintre noi mai merg la nuntă. Această nuntă s-a ţinut în incinta restaurantului President (sala Only Pink). Primul lucru, care l-am observat a fost parcarea, care a fost la „cuca măcăii” undeva în spatele  restaurantului, unde te simteai ca în tranşee, în momentul în care te dădeai jos din maşina te băgai în noroi, bălţi şi altele. Dacă e weekend trebuie să întelegem că nu avem locuri de parcare, asta nu-i cea mai mare problemă.

Ospătăriţele, după ce am intrat în restaurant, foarte amabile ne-au întrebat daca vrem de băut, dar dupa acel început n-a mai întrebat nimeni nimic. Am zis, să încerc să cer şi zic „îmi aduceţi un pahar de Long Island vă rog ?” la care ospătăriţa, „nu pot, ca n-am timp ca trebuie să debarasez, da i-aţi tu de la barman”. Bine am zis nu-i problemă că nu-s leneş, şi mă duc sa iau; tot am luat pahare împreună cu cine eram, şi s-au strâns pahare şi s-au strâns de la ora 15:00 până undeva la ora 20:00 seara, am ajuns la 7-8 pahare strânse J… Debarasezi de ce anume?

Pot să vorbesc şi de cafeaua nebăută de la vecinul de la masă care a rămas de la 14:30 până când am plecat, şi la fel şi alte şerveţele etc. La ultimul fel de mâncare (bună mâncarea), am rămas stupefiat, vine domnişoara-doamna şi pune tacâmurile necesare şi mi-am zis, „acuma le strânge” la care ajunge lângă pahare şi le împinge cu mâna ca să faca loc ustensilelor de mâncat şi şerveţelului aferent. Oare cine-i de vină ?

Alte observaţii: Tortul e un fel de machetă care nu se mănâncă, în sensul că mirii făceau poză cu un tort alb şi în farfurie ne-a ajuns ceva bun, maro cu roşu :).

Şi din câte am înţeles nu este voie să închiriezi altă formaţie decât cea a restaurantului, la noi era un domn de la Bistriţa şi „dj-ul” lui ce au băgat aproximativ 80% din nuntă muzică lăutărească, frumosă până la un moment dat. Problemă cu care ne-am confruntat şi în liceu ex: anul 2008.

Felurile de mâncare vin de parcă se termină lumea, un băiat se mai descurcă, dar o fată cam greu, dansai 2 melodii şi ne invita la masă. Ca exemplu: aperitivul a stat pe masă până la 15:00 iar la vreo 15:30 venea supa (ţinânt cont că nunta a început la 14:00).

Totul e bine atunci când se termină repede 🙂

Se vede în poze Tortul de poze acela mare de burete și în poza cropuită the real one :))

Ăsta e spirit comercial nu jucărie 🙂

Comments (3)

  • capdeafis

    Dorin ruleaza fin! 🙂

    reply
  • beatrice

    ;))))))…ma distreaza incercarea ta de a pune in lumina proasta un restaurant din cauza programului facut culmea si spre mirarea ta de minunati miri……poate intradevar nu a fost o servire excelenta dar crede-ma pe cuvant ca nui usor sa lucrezi la un restaurant asa mare in care se fac nunti foarte mari….1 la mana miri si-au ales tortu iar astea se aduc de la o anumita cofetarie aleasa de ei, prajiturile servite alese tot de ei….acolo la president nu se fac torturi sau prajituri sau chestii rosii cu negru (asa cum ai incercat tu sa descri)macarea servita este tot programata de miri la cat prefera ei sa se serveasca masa…..iar depre muzica a fost aleasa tot mirii pot sa dea explicatie…ei pot sa isi aduca 7 formatii nu una…pt ca au voie……iar la pahare si la alte lucruri despre servire nu ma bag poate este asa cum ai zis tu sau poate nu…dar totus eu cred ca dk mergi la o nunta mergi nu doar sa manaci si sa comentezi diespre care cate pahare ai in fata ci ca sa te simti bine sa te distrezi si bine inteles sa dai bani….si crede-ma dk ar fi fost asa cum ai spus tu……nu ar mai fi peste 200 de nunti in sezon…;P

    reply

Post a Comment