Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
24° C
TOP

Să-l ajutăm pe Zolty

De la Groparu` vine etapa numărul doi a campaniei de ajutorare a lui Zolty.  Cine e Zolty? E bloggerul care luptă cel mai mult pentru a scrie. E o lecție pentru noi toți cei care ne mai plângem câteodată că e greu să scriem… povestea întreagă v-o spune el. Oricum nu știu pe câți or să vă țină balamalele să citiți tot și sa nu plângeți.

Ideea e următoarea, anul trecut meșterul Groparu cu niște prieteni tot bloggeri a reușit să strângă bani și materiale cât să izoleze o cameră din casa lui Zolty. De altfel singura locuibilă. Acum ar fi bine ca și restul casei să fie terminată. Dar pentru asta trebuie consolidată fundația. E nevoie pe lângă bani de materiale și oameni pricepuți, gen firme de construcție pentru că din păcate încă nu se cunoaște un blogger care să fie și inginer constructor și dispus să ajute la fața locului.

Cam acesta e taskul pentru vara aceasta trasat de Groparu`:

Ce vrem să facem anul acesta?
Treaba este gata numai pe jumătate ! Iar anul acesta avem un plan mai ambiţios. Anul acesta vrem să-i consolidăm fundaţia casei, iar în toamnă să-i mai izolăm măcar încă o cameră.

Cum puteţi ajuta?
Lucrurile acestea costă, iar popularizarea cazului este esenţială.
– avem nevoie, ca şi până acum, de donaţiile voastre, pe care vă rog să le trimiteţi pe numele colegului Attila Ilyes, în contul RO14INGB0000999900198927
– de asemenea, vă rog să şi preluaţi această ştire pe blogurile voastre pentru a populariza cazul cât mai mult. Vă rog să menţionaţi şi povestea lui Zolty, poate senzibilizăm mai multe inimi şi reuşim să strângem o sumă decentă pentru a face ceva frumos şi trainic.
– dacă există printre dvs. vreo firmă care se poate lipsi de câţiva muncitori şi de niscai materiale (la etapa aceasta munca voluntară nu ajunge) şi doreşte să ajute, vă rog frumos să mă contactaţi la adresa groparu punct ro la gmail punct com. Vă pot oferi la schimb reclamă gratis pe blogul acesta de n-o s-o puteţi duce.

Eu personal o să donez din banii mei ceva, sunt dispus să-mi ofer și spatele pentru cărat betoane pentru că mă știți , Eu sunt de părere că orice mână de ajutor e o mână de ajutor în plus și nu  în minus. Dar având în vedere că acest caz e aici aproape de noi la Bogata , poate faceți și voi ceva ca să promovați cauza și să oferiți un ajutor.

Comments (1)

Post a Comment