Târgu Mureş
26 Feb, Monday
4° C
TOP

O Nuntă Perfectă

Ultimul târg din sesiunea de iarnă care va avea loc în oraşul nostru este O Nuntă Perfectă, în perioada 17-19 februarie la Promenada Mall.

Târgul este deja la cea de a XVI-a ediţie iar eu personal mă aştept să fie acelaşi lucru ca şi la celelalte ediţii.

Organizatorii promit să prezinte în cadrul târgului cele mai noi tendinţe în materie de rochii de mireasă şi accesorii, costume de miri, rochii şi ţinute de ocazie, bijuterii, buchete de mireasă, cofetării şi laboratoare de specialitate, fotografii si filmări.

Momentan nu am informaţii clare dar dacă o să fie ca şi la celelalte ediţii, târgul va începe vineri, 17 februarie la ora 11.00 şi se va încheia duminică, 19 februarie în jurul orei 18.00.

Ca şi la târgul de weekend-ul trecut, eu voi fi prezentă pentru a vedea ultimele noutăţi aşa că dacă vreţi să vedeţi poze live de la târg puteţi urmări contul de Instagram Out in Mureş sau pagina de Facebook dedicată nunţii mele Our Wedding Adventure.

Târguiala plăcută!

P.S.: În cazul în care aţi ratat vreunul dintre cele 3 târguri puteţi urmări canalul meu de Youtube, Our Wedding Adventure, unde voi face o recenzie a fiecărui târg în parte.

Post a Comment