Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
24° C
TOP
Nunta Exclusiva OutInMures

Nuntă Exclusivă

Cel de al doilea eveniment de nunţi din 2017 în Târgu-Mureş este Nuntă Exclusivă şi va avea loc în perioada 10-12 februarie la Palatul Culturii.

Din câte am observat până acum acest eveniment pare promiţător. Organizatorii se laudă că vor aduce la acest eveniment cei mai importanţi furnizori de servicii în materie de nunţi. Totodată, în cadrul evenimentului, va avea loc expoziție de rochii de mireasă, rochii de seară și costume, spectacole cu muzică live și multe alte momente surpriză, oferindu-vă astfel posibilitatea de a alege ceea ce vi se potrivește mai bine, dintr-o selecție exclusivistă de oferte speciale din partea expozanților. De asemnea, participanţii vor beneficia de reduceri şi concursuri cu premii.

Programul târgului începe vineri, 10 februarie la ora 14.00 şi se încheie duminică, 12 februarie la ora 20.00. Intrarea la eveniment este 7 lei.

La acest eveniment voi avea ocazia să particip iar în cazul în care vreţi să vedeţi poze live de la eveniment puteţi urmări contul de Instagram OutInMures sau contul de Instagram dedicat nunţii mele Our Wedding Adventure.

Distracție plăcută!

Post a Comment