Târgu Mureş
21 Oct, Thursday
3° C
TOP

O Nuntă Perfectă – Ediția a XX-a

În acest weekend are loc la Promenada Mall târgul deja consacrat O Nuntă Perfectă care serbează ediția cu numărul XX. Târgul își deschide porțile de vineri ora 10.00 până duminică la ora 20.00. Așa cum v-ați obișnuit deja în cadrul târgului veți putea găsi furnizori de rochii de mireasă, costume de mire, invitații de nuntă, photobooth, decorațiuni, candy bar, sonorizări, flori, machiaj, coafură, verighete etc.

Deoarece târgul serbează ediția cu numărul XX, organizatorii, Malio Events, s-au gândit să serbeze ediția cum se cuvine cu un eveniment pe bază de invitație care va avea loc sâmbătă, 02.03.2019, între orele 18-20.00 și care va fi dedicat viitorilor miri. La eveniment vor participa furnizori de cocktail-uri, buchete de mireasă, coafură și machiaj care vor ține workshop-uri pe diferite teme interactive. În cadrul acestui eveniment, colega noastră Dana, care are proiectul Our Wedding Adventure, va ține un workshop în care le va prezenta viitorilor miri cei mai importanți pași în organizarea nunții lor.

Dacă sunteți viitori miri și doriți să participați la acest eveniment lăsați un mesaj pe pagina de Facebook Malio Events cu numărul de telefon și adresa de e-mail iar organizatorii vă vor trimite o invitație.

Spor la cumpărături, dragi viitori miri!

Post a Comment