Târgu Mureş
27 Sep, Monday
19° C
TOP

O zi de joi marca Digital Transilvania!!

O zi de joi, 14 august 2014, în care vei putea învăța/afla multe de la artiști și producători. 🙂

Workshop-ul va avea loc în Sala Albă- Saga Cocktails and Dreams și va începe la ora 18:00 cu un atelier de creație pentru disk jokey prezentat de  al nostru bun prieten Matei Adrian. 🙂
Atelierul se adresează celor care doresc să profeseze în domeniu, amatorilor cât și celor care vor să descopere arta mixajului .
În cadrul atelierului o să te familiarizezi cu aparatura tehnică, o să afli noțiuni de cultură muzicală și o să înveți construirea unui program muzical complet,tehnici și tipuri de mixaj .

De la ora 19:30 producătorul Fehervari Tamas (Dj Tom) te invită la un atelier de producție muzicală.
Atelierul conține o introducere în arta produției muzicale și se adresează tinerilor ce doresc să își îmbunătățească și să își dezvolte cunoștințele într-un mod cât mai profesional.
Atelierul conține Compression/Side chaining, Bus-Sending, Mastering, Recording and Post-Production .

Ultima “lecție”  a serii de joi va începe la ora 21:00 și va fi susținută de producătorul Vlad Rusu  care vine să împărtășească din experiența lui din colaborările pe care le-a avut cu label-uri internaționale și te invită la un atelier interactiv de discuții: cum funcționează colaborările cu casele de producție și care sunt pașii necesari pentru pregătirea demo-urilor .
O seară plină așadar la orizont!! Ce zici, prezintă interes?

Ne vedem joi…ne vedem joi…la Saga!! 😉

Post a Comment