17 Jun, Monday
0° C
TOP

O zi la la Strandul Weekend

Deși sunt din Tg Mureș, născut, crescut și educat aici, nu prea am dat pe la weekend la strand de când aveam 16 ani.Așa ca un om serios cu trezit de dimineață, mers la plajă, făcut baie plecat după-masa / seara acasă.În rest am mai fost noaptea sau seara la baie, seara la terase cam în fiecare vară….

Oarecum am fost plăcut impresionat. În primul rând să constat un aflux foarte mare de oameni, curățenie și în cea mai mare parte oameni civilizați.  E o mare diferență între servirea de la terase în timpul zilei când sunt mulți turiști și seara când intră mureșenii în scenă. La queen , de exemplu erau instant lângă tine când te așezai la masă.

Ce mi-a mai plăcut că au început să apară ofertele cu meniul zilei. Două terase aveau, Casa de Oaspeți a Primăriei și Riviera , care sunt una lângă alta la 12 lei Ciorbă plus felul doi salată și pâine la 12 lei. Noi am mâncat la Riviera, nu a fost cea mai bună ever dar la 12 lei în weekend nu mănânci. Ca pentru români , ieftin și bun. Și nu prea mult… 🙂 În rest prețuri normale la bere și alte mâncăruri. Ofertele sunt zilnice inclusiv sâmbăta și duminica. Singura problemă e că nu sunt suficiente locuri niciodată și trebuie să vânați locurile libere.

Cred că am cheltuit 2 oameni în jur de 45-50 de lei cu apă și intrare…  azi la Weekend. Cu barca n-am apucat să mergem pentru că venea furtuna….

În rest , azi a fost primul weekend cu adevarat plin la strand doar că pe la ora 3 după-masa s-a stricat vremea…..

Erau în jur de 10-12 mii după estimările mele poate chiar 15 mii de oameni.

Jos sunt poze cu mulțimea si cu terasa si vederea de pe terasă 😛

Comments (6)

 • Sergiu

  Foarte buna treaba cu meniul zilei nu am mancat inca acolo dar e bine de stiut unde este. 🙂

  reply
 • Jerry

  ma io is curios care e cea mai awesome terasa din weekend??

  reply
 • Jerry

  atunci care e cea mai cea mai praffff, cu dovezi si argumente

  reply

Post a Comment