Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
13° C
TOP

Out din Mureş : Peninsula ziua zero

Încă de când s-a anunţat mutarea festivalului din Tîrgu Mureş la Cluj, s-au scris o mulţime de articole despre subiectul Peninsula 2013.

Cu toate că s-a schimbat oraşul, noi echipa outinmures am decis să venim, să relatăm obiectiv ce se întâmplă în zonă. Recunosc, am venit cu mari rezerve şi cu un subconştient încărcat de cuvântul fail, poate şi din cauză că îmi convenea mai tare să fie ţinut la noi în urbe.

Am ajuns la Cluj şi am porit spre pădurea Făget. Iniţial aveam impresia că e la mama naibii, dar de fapt e destul de aproape de oraş, plus că sunt busuri care circulă din 15 în 15 minute înspre şi dinspre locul de desfăşurare, inclusiv pe perioada nopţii. Apoi, valea în care se desfăşoară evenimentul e chiar drăguţă, peisajul e minunat şi se simte iz puternic de  festival. Suprafaţa e cumva mai mică decât la Tîrgu Mureş, dar mi se pare că s-au organizat destul de optim, având în vedere că sunt amplasate 6 scene, comparativ cu 4 de anul trecut.

Prima zi mi-a lăsat impresia unei organizări eficiente cu energia exact unde trebuie. Recunosc, terasele sunt mai mişto decât la Mureş. Cel puţin JanisLand(foto) şi Bruno Wine Garden mi-au întrecut orice aşteptare. Designerii celor două terase sunt adevăraţi vizionari. Şi eu şi Augustin (fotoman) am fost impresionaţi plăcut, de aceea mâine vom umple facebookul şi siteul de poze cu cele două, şi nu numai.

Ce aştept eu cel mai tare sunt concertele. Vreau să îmi dau seama de sonorizare, care cred că va fi cheia succesului sau insuccesului festivalului. Totodată sunt curioasă câţi oameni vor veni. Aseară eram destul de puţini. Le dau un punct negru pentru semnalizarea proastă spre festival şi mai ales pentru faptul că locuitorii de aici nu prea au auzit ce se întâmplă. Adică la Tg Mureş orice bătrânică ştia că se desfăşoară Peninsula.

Cam acestea sunt primele impresii despre Peninsula 2013 desfăşurat pe Valea Gârbăului. Vom relata live de la faţa locului cu poze, iar zilnic articole. Pentru început, cel puţin în interior e mai bine decât mă aşteptam. Stay tunned.

Comments (2)

  • carmen

    La terasa din poza beau piratii? :p

    reply

Post a Comment