Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
21° C
TOP

Stand Up Comedy cu Sorin Pârcălab

Azi plec din oraş cu destinaţia Peninsula, pe care o aştept exact de anul trecut.

Înainte să plec, dau o tură de facebook şi ce găsesc: stand up comedy cu Sorin Pârcălab, cel pe care eu îl găsesc de un talent ieşit din comun. Din păcate eu îl ratez, dar vouă vă recomand să nu faceţi la fel.

Despre Sorin vă pot spune că practică stand up comedy de mulţi ani, de prin 2004, atunci când a intrat în trupa de comedie şi umor OZN. După câţiva ani de OZN, împreună cu Flaviu înfiinţează Brigata doi pe Trei, pentru ca în final să se stabilească la capitală, unde sunt cei mai buni dintre comedianţi. S-a alăturat grupului numit Aristocraţii şi activează prin cluburile de comedie din Bucureşti cum ar fi Club 99, dar şi cu numere de umor prin ţară.

Ce vreau de fapt să vă spun e simplu: Sorin e născut să facă stand up comedy. E comic, simpatic şi îl urmăresc cu mare drag de fiecare dată. Aşa că mâine 18 iulie, sunteţi aşteptaţi în Saga, începând cu ora 21.00. Biletul costă 15 lei. Vă urez să râdeţi cu lacrimi.

PS: vă rog dacă ajungeţi mâine  la show să îi uraţi un călduros La mulţi ani lui Sorin, pentru că ieri a fost ziua lui :).

Post a Comment