Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
21° C
TOP

Out din Mureş, Taverna Sarbului Bucureşti

Săptămâna trecută am fost expediată la capitală, aşa că revin cu un nou material pentru rubrica Out Din Mureş.

Am fost cazată undeva în Piaţa Presei Libere şi atunci când ne-a pălit foamea am decis să mergem să mâncăm la un restaurant care să fie la o distanţă acceptabilă de hotel, astfel încât să putem merge pe jos. Singurul pe care l-am descoperit este Taverna Sîrbului. Odată ajunsă acolo, am aflat de la un localnic că este unul dintre cele mai bine cotate restaurante, frecventat fiind chipurile de mulţi fotbalişti (eu nu am văzut niciunul dar e drept ca nici nu prea cunosc mulţi). Tema restaurantului e destul de rustică, iar capacitatea e spre 200 de oameni dacă nu mai mult (estimarea nu e punctul meu puternic). Din Tîrgu Mureş am asociat localul cu Laci Csarda, apropiinduse şi la calitatea de produselele restaurantului ales de cititorii noştri ca fiind cel mai bun din Tîrgu Mureş :). Personal mi-am comandat o plăcintă cu brânză sărată care mi-a căzut f bine, iar restul felurilor de puteţi vedea în poză.

Ce mi-a lăsat o impresie pozitivă e cantitatea dintr-o farfurie…nu a plecat nimeni flămând, dar preţurile sunt clar de capitală, poate chiar puţin peste media practicată în Bucureşti. Serviciile pe de altă parte, sunt foarte bune. Mi-au plăcut chelnerii, erau foarte eleganţi în mişcare şi promţi, deşi sala era plină. All in one, mi-a plăcut, cred că am să mai mănânc la Taverna Sîrbului, mai ales că e atât de aproape de “casa mea” pe perioada în care sunt în deplasare.

Din păcate nu am apucat să fac poze localului, dar le găsiţi aici pe pagina lor. În continuare vă prezint felurile comandate de noi şi vă declar onest că şi acum îmi plouă în gură când văd cheesecake-ul acesta.

Comments (2)

 • am mancat la taverna sarbului in Brasov si am plecat semi-flamand, cu multi bani cheltuiti. Nici servirea n-a fost cine stie ce, se uita chelnerul ciudat la noi ca eram oarecum tineri fata de restul clientilor

  reply
  • Paula

   No naspa, mie, cum am si scris, imi convine ca e aproape de hotel, desi pretul e cam exagerat intr-adevar. Vreau musai sa ajung la Carul cu Bere din Bucuresti. Multe am auzit. Stii ceva despre el ?

   reply

Post a Comment