Târgu Mureş
22 May, Wednesday
14° C
TOP

Papiu Tv patronat de Shurubel şi Vali

După ce am fost nevoiţi să sărim câteva hopuri, am reuşit să obţinem acreditări la balul liceului Papiu, probabil cel mai aşteptat bal al liceelor.

Fără să prelungesc suspansul, sincer, mi s-a părut cel mai bun bal văzut de mine. M-am simţit foarte bine, am râs şi am fost luată prin surprindere de ingeniozitatea câtorva momente (mi-a rămas întipărit momentul când doi concurenţi puşi să se certe pe tema că el ar fi gay şi dezvăluie lucrul acesta după 10 ani de căsnicie, replica lui absolut spontană a fost: eu abia acum mi-am dat seama ca tu eşti femeie =)) )

Balul a fost prezentat de doi dintre băieţii implicaţi în proiectul 10lucruri, unul dintre cele mai comice proiecte pe care le-am descoperit în ultima vreme. Acesta e şi motivul principal pentru care a ieşit un spectacol în toată puterea cuvântului, pentru că pilonii au fost nişte profesionişti într-ale entertainmentului. Nu au existat momente în care să se piardă cineva cu firea, dar nici nu prea avea cum să se întâmple aşa ceva, pentru că băieţii ăştia cu asta se ocupă zi de zi de zi.

Tema sub care s-a desfăşurat balul a fost Papiu Tv, prezentându-se emisiuni precum: “Profesioniştii”, “Dansez pentru tine”, “Te pui cu vara”, “Românii au talent”, “Observator”, “Vrei să fii milionar” şi nu în ultimul rând “Next Top Model”.

Pe scenă au fost permanent prezenţi doi dintre actorii Universităţii de Artă Teatrală Tg Mureş, Eugen şi Alin, pe care i-am întâlnit la Improshow. Ei au fost cei care realizau sinapsa între două emisiuni, dar m-a cam supărat absenţa unui microfon, pentru că nu s-au auzit prea bine discuţiile lor, dându-mi (ne)şansa să mă plictisesc pe alocuri.

Bobocii au fost în număr de 12, respectiv şase perechi. Despre boboace, vă spun că eu nu aş fi reusit să fac vreo departajare. În faţa mea, fetele au fost egal de talentate, nu am reuşit pe parcursul spectacolului să dau vreun pronostic, pentru că nu am surprins mari diferenţe între ele. Putea să câştige oricine Miss-ul, că nu aş fi acuzat furt. În schimb, în ceea ce îi priveşte pe bobocei, încă de la primele lor ieşiri în scenă am pus ochii pe Bogdan Baciu şi l-am trecut pe listă ca un potenţial câştigător, lucru care s-a şi întâmplat. Într-adevăr, am simţit că el s-a departajat de contracandidaţii lui prin momentul individual de Beatbox. A dus sala înspre delir :).

Un singur lucru simt că a lipsit balului, şi anume momentul acela de maximă intensitate când se anunţă câştigătorii. Nu am depistat tensiune în sală, sentimentul acela apăsător: oare cine câştiga, oare sunt corect evaluaţi concurenţii. Dar oricum, asta nu înseamnă că lumea nu s-a simţit bine. Dimpotrivă, a fost o atmosferă de sărbătoare pe toata durata show-ului şi sper să nu se dezmintă papiştii şi să îi recheme pe băieti cu ale lor 10 lucrurui să prezinte balul şi la anul (am înţeles că e al treilea an consecutiv în care Shurubel e maestru de ceremonii).

De la bal am mers la cortul Gallery, unde am stat doar la numărul lui Sauce, care a fost foooarte bun. A ridicat lumea în picioare la dans, a avut un playlist absolut genial, toţi erau pe sistem, şi pentru acestea merită felicitat încă o dată. Apoi la fel ca în povestea cu Cenuşăreasa, înainte de ora 12, împreună cu partenera mea, am plecat acasă, satisfăcute că avem suficient material să scriem despre cum a fost la Balul celor de la Papiu.

Felicitări câstigătorilor, organizatorilor şi mulţumesc Shurubel şi Vali pentru o seara de bună dispoziţie. Nu uitaţi să daţi like paginii lor de facebook 10lucruri, doar am aflat deja că le place Laicu.

Poza e furată tot de la Sergiu Cioban.

O mini părere din partea Sandrei: “Partea de teatru? Da, respect. De 3 ani, e cel mai fain, din acelaşi motiv – Shurubel. Am început să râd şi să aplaud frenetic din clipa în care am auzit din spatele cortinei “Bună searrra” – binecunoscuta voce rârâită a lui Andrei Lăcătuş. A umplut tot balul, improvizaţiile şi glumiţele lui şi ale lui Vali au avut succes, pentru că sunt nişte profesionişti, cum spunea Paula. Actorii, Eugen Neag şi Alin Stanciu, din nou, sunt sigură că ar fi avut glume la fel de bune DACĂ s-ar fi auzit ceva din ce spuneau. Păcat, că-s băieţi tare faini. Bobocii au fost foarte dezgheţaţi şi păreau să nu ştie ce sunt alea emoţii, chiar dacă Shurubel cu Vali le puneau piedici, şi îi luau la mişto, ei reuşeau să se dezmeticească foarte repede şi să fie amuzanţi. Ce m-a impresionat cu adevărat a fost numărul misterului – Bogdan Baciu – care a început foarte timid cu un beatbox cam meh, banal, apoi… Oau, a imitat perfect negativul de la “drop it like it’s hot” a lui Snooooop. Felicitări. Alt număr care mi-a rămas imprimat în minte, mie şi cu siguranţă tuturor celor care au fost la bal, a fost cel al lui Dorcioman Rareş care, ajutat de organizatori, pe fundal, a făcut un spectacol extraordinar cu nişte torţe în flăcări… Nimeni nu cred că se aştepta la aşa ceva pe scena Teatrului Naţional. Cele două numere pe mine m-au “marcat” într-un mod pozitiv. Mi-ar fi plăcut poate mai mult să văd clasele a 12a, implicate efectiv în bal, balul mi-a părut mai degrabă un moment de glorie al lui Shurubel, decât al papiiştilor.

Ce a fost deranjant a fost momentul acela mort în care trebuia făcută jurizarea… A durat cel puţin 40 de minute, lumea era deja plictisită. Balul a durat, totuşi 3 ore jumătate. N-aş sta atâta nici la o piesă ca lumea de teatru, darămite la un bal al bobocilor.

Un ultim aspect pe care vreau să-l sesizez. Ziceam în articolul în care anunţam balul că m-am lovit de câteva atitudini ale “papiiştilor” foarte… Aiurea, să nu zic altfel. Eh, atitudinile s-au înmulţit, şi nu mi-ar plăcea să fiu nevoită să generalizez şi să spun că “papiişti sunt oameni încuiaţi și de-a dreptul nesimţiţi” şi asta numai pentru oameni ca Edi Godri şi Horaţiu Sabău care au dat dovadă de diplomaţie în puţinele dăţi în care am avut ocazia să interacţionez cu ei. În rest, mi-a picat naşpa că nu au ratat nicio ocazie să facă aluzii de… Prost gust faţă de liceul Unirea, am avut mari probleme să primim invitaţiile promise pentru echipa Outinmureş şi am fost întâmpinate (eu cu Paula) într-un mod foarte nesimţit la intrarea în cort (simte-te) cu minunatele cuvinte: “Oho, Outinmureş? Cei mai naşpa oameni…”. Şi ca să vă arătăm că nu suntem naşpa – nici uniriştii, nici echipa Outinmureş, aveţi “recenzia” ca dovadă. Nu cred că nu v-am lăudat suficient şi nu cred că nu am fost sinceri şi obiectivi în critici.”

Mihai: Şi Raul Voda e dobitoc. (eu doar fac seo bombing… in cazul in care il cauta cineva pe google) :))

Comments (63)

 • .

  2 precizari :
  1. Actorii Alin si Eugen au spus ca nu dorec microfoane ca se descurca fara.
  2. Momentul acela “mort în care trebuia făcută jurizarea” a durat maxim 20; nu 40.

  reply
  • mihai

   ma rog… actorul joaca cum ii spune regizorul nu invers 😀

   reply
  • Sandra Sc

   Actorii nu s-au descurcat. 🙂 nu s-au auzit delc.

   reply
 • Mel

  In primul rand,ca in oricare alta recenzie,nu ezitati sa faceti greseli.Este Dorcioman Rares,nu Oricioman.Si daca e un nesimtit si jumatate,este fix problema lui,nu a voastra;nu cred ca a dat dovada de nesimtire pe scena.
  Doi,Sandra,esti de la Unirea,ne cunoastem,dar lasam asta deoparte.Cum,ca ‘reporter’ sa zici ca desi am avut discutii,poftim,o recenzie faina?Adica balul in sine,nu trebuia sa fie despre tot proiectul?Boboci,probe,atmosfera,etc?Sau trebuia sa fie despre atitudinea organizatorilor ?Problemele pe care le-ati avut cu intrarea nu au fost din cauza noastra,ci din cauza atitudinii arogante pe care ati avut-o.Nu vreau sa pun toata conversatia,ca sa nu zici dupa asta ca Papiul are numai nesimtiti.
  Papiul a fost,este si va fi numarul 1 intre liceele din judetul Mures.Ca mai are persoane care nu stiu sa fie diplomate,asta e partea a doua.Si totusi,nu ne trage pe noi asta in spate.
  In rest,v-as multumi pentru recenzie,dar mi se pare absurd din moment ce noi avem meritul acesta.

  reply
  • Sandra Sc

   Typo, stiam cum se scrie, a fost o neatentie, greseala mea. Scriem despre ce vrem – evident ca am scris despre atitudinea organizatorilor. Imi dau cu parerea despre orice, atata timp cat am avut probleme. 🙂

   reply
   • Mel

    Repet,problemele voi vi le-ati creat.Noi am fost deschisi cat a trebuit,pana ne-ati luat cu figurit de reporteri.

    reply
    • Sandra Sc

     Nu stiu cine cu ce figuri te-a luat, dar nu eu am fost, cu siguranta. Deci poate vrei sa incerci un ton mai frumos cu mine. 🙂

     reply
     • Mel

      Daca crezi ca am exagerat cu tonul,eu zic ca momentan is calma si pot sa dau mai mult.Dar nu merita.Am vorbit in numele outinmures,nu in numele tau.Si cel care a luat cuvantul pentru toti a fost Mihai.El nu a stiut cum se vorbeste politicos si nu a stiut sa lase aerele de ‘reporter’ acasa.Noi am comunicat,am fost ok ,dar pana unde,cand suntem din start luati peste picior?Nu cred ca daca ai vedea si tu conversatia,tu ai mai fi stat de vorba,daca ar fi fost vorba de liceul tau.
      Asa ca fara nicio suparare,descopar ca nu stii de ce ati avut probleme.Prin urmare,in necunostiinta de cauza,ar fi fost frumos sa lasi balta faza cu “am avut probleme”,pentru ca 1-nici nu stiai de unde a pornit si 2-voi cu manuta voastra vi le-ati facut prin lipsa de diplomatie(ma rog,Mihai,in cazul acesta).

     • Sandra Sc

      No atunci cearta-te in continuare, daca tie asta-ti place, esti invitata mea :))

     • mihai

      pisi noi ne-am descurcat lejer… mi-a placut maxim momentul cand ma sunati toti disperati joi dimineata sa-mi dati invitatii :)) era mai simpla varianta : uite vrem niste invitatii, ne trebuie 2 , ne descurcam cu 1 optim e 3. si voi ati venit cu figuri in cap… ca bine doua, dupaia 2 numa la teatru , dupaia 2 la teatru in picioare, dupaia numai 1 la teatru in picioare. dupaia m-am enervat. :)) parerea mea ca fetele s-au purtat prea frumos ca ati fi meritat sa porneasca un scandal dinala de sa darame inspectoratul la cat de prosti sunteti. ma mir ca ati ajuns in clasa a12a pe vrea mea circulau fiinte inteligente prin papiu…

    • mihai

     hai nu confunda pe toata lumea cu mine. si in al doilea rand nu ma porniti iarasi. ia certati-va voi acolo spectacol, pe prezentare, pe miss si vedeti-va de treaba in rest.

     reply
     • Sandra Sc

      O sa incep sa imi iau in serios faza aia cu “sunt a doua personalitate a lui Negrea, doar ca mai roscata si mai fata”… :))

  • iulia

   De unde stii tu ca papiul este numarul 1 din liceele din Targu Mures? Ce-l face pe el sa fie numarul 1? Scuza-ma daca ti se par stupide intrebarile mele…dar ma roade o curiozitate si poate ma lamuresti.

   reply
 • Bogdan

  Draga Sandra, tu in primul rand nu esti obiectiva si lucrul asta se vede, citeste de la o posta. Acum cat despre unirea vs. papiu ar tb sa vezi ca un liceu este comercial pana peste cap si altul nu, asta e asa de foarte multi ani. Le iei personal, ideea de bal al bobocilor nu e sa ii vezi pe toti zapacitii si plini de ei (astia de a 12-a) pe scena, stiu si eu cum sa e sa fii in a 12-a si sa organizezi un bal. Zici de X-ulescu ca e nesimtit sau necioplit, grow up! Bravo lor ca s-au gandit sa le prezinte balul cineva care se pricepe sa faca acest lucru, chiar geniala ideea. So din punctul meu de vedere papistii v-au luat prin surprindere (muhahhahhahhaa).

  Cheers!

  reply
  • Sandra Sc

   Dar eu m-am bucurat ca a venit Shurubel, am precizat ca a facut atmosfera ft faina. Cred ca si daca ziceam ca totul a fost perfect, roz si cu inorogi ce defecau curcubee, tot v-ati fi luat de mine ca sunt unirista. Eu mi-am scris opinia de spectator si de “redactor” pe outinmures, nu de elev la Unirea, mai terminati odata 🙂

   reply
  • Mel

   M-m-m-mega Burn !

   reply
 • Bogdan

  mai citeste at inca o data ce ai scris.

  reply
 • Off-topic pentru ca nu ma intereseaza balurile….Doar eu is cu parerea ca cei care promoveaza ideea de ”Papiu vs Unirea” is niste cretini? Lasand la o parte faptul ca la ambele licee baietii is niste pampalai majoritatea si au impresii de oameni educati si inteligenti. numa zic.

  reply
 • Mel

  Hai ca nu te pornesc ca iar ma pun cu cei mai putini inzestrati si imi scade IQ-ul.Du-te latra la alta poarta,Mihai.Deja ti-ai facut reputatia de ‘reporter excelent'(sunt sarcastica,poate nu ai inteles).Asa ca nu mai ameninta ca faci si dregi.Nu mai ai ce face.Toata lumea ne sustine pe noi,si asta explica multe.Cius !

  reply
  • Sandra Sc

   La ce alta poarta sa latre? E site-ul lui si scrie ce vrea. :)) hai, las-o asa. Ai ceva personal cu el, bucura-l cu un mesaj privat.

   reply
  • mihai

   in alta ordine de idei. atunci cand esti prost, in totala ilegalitate si fara nicio acoperire normal ca ma port cu tine ca un vierme. trebuie sa intelegi ca tu ai parte de bunavointa mea si nu invers… eu v-am iertat de explica 200 de milioane cash si nu invers. deci hai treci la invatat ca vine bacul si de ramaneti la fel de prosti nu-l luati!

   reply
 • Mel

  Of,of,Mihai.Observi diferenta dintre cum vorbesc eu,o eleva de clasa a 12-a ,si tu,un adult? Nu iti este un pic rusine de tine?Tu nu esti reporter,cu atitudinea asta,si nu numai eu spun lucrul acesta. Vierme te-as putea numi eu,dar nici atat nu meriti. Mai du-te si invata bunele maniere ,revizuieste-ti cei 7 ani de acasa pe care nu-i ai,si nu purta tu grija BAC-ul meu. Un om in toata firea ,oricat de enervat ar fi,ar ramane diplomat pana la capat si ar stii sa poarte o conversatie fara sa injure.Tu nu esti acela,imi pare rau,si mi rusine pentru tine,ca te-ai facut si te faci in continuare de ras pe ,cum spunea Sandra,site-ul tau. Si cu asta am incheiat ce am avut de zis,daca mai vrei in continuare sa spui ceva,te anunt ca vorbesti singur.M-am coborat destul,desi nu trebuia.Greseala mea.O seara placuta !

  reply
  • mihai

   :)) futu-i mama ei de viata. de ma mai face unu ziarist mor. n-am nicio treaba cu asa ceva. Eu nu sunt nici obiectiv , nici simpatic nici dragut. eu prezint lucrurile asa cum le vad prin filtrul ratiunii mele… ma doare-n pix daca-i corect sau nu. :)) in fine… esti adulta nu e argument ca ai doar 18 sau 25. raspunzi la fel in fata legii :)). in alta ordine de idei, tu ma provoci, ma zgandari si dupaia plangi ca te calc pe cap. pisi eu nu-s prof la papiu sa va trageti de sireturi cu mine… asa va pun pe toti la colt de nu stiti cum sa ziceti mai repede sarutmana.

   reply
   • Dragos

    Mama , mama … ce rau esti mai Mihai mai. Nu are rost sa te pui ma cu astia din a 12a ca is incuiati ca noaptea saracii.

    reply
   • Mihai, cred ca e cazul sa iti treci in fata numelui “dr” poate macar asa isi vor da unii seama ca totusi nu vorbesc cu un “gazetar”:))

    reply
    • HAHAHAHAHA! De-acuma incolo ii zic Gazetaru! +1!!! :-))))

     reply
   • ........

    Aroganta ta se transforma in prostie:))

    reply
 • Manu

  Daca tot ne dam reporteri si vrem sa si fim, ar fii bine sa nu folosim expresii de genul: “mi-a picat naşpa” intr-un articol, nu e profesional… Pentru domnisoara care nu poate rezista “nici la o piesa de teatru” 3 ore jumatate, imi pare taare rau, i-as recomanda sa mearga mai des pe acolo… acolo e arta in starea ei pura si cultura! Cat despre vesnicul si obositorul conflict dintre Papiu si Unirea: grow up little kids, sunteti penibili deja…ca sa nu spun “naspa”.

  reply
  • mihai

   trebuie sa punem like la comments :)) mai hai pe la noi 😀

   reply
  • Sandra Sc

   Am precizat cumva ca nu suntem reporteri? Cred ca de vreo 3 ori doar in comentariile de la acest articol. Scuza-ma cand iti spun ca nu scriu pentru vreo publicatie serioasa din Romania sau mai stiu eu unde, imi scriu parerea cum vreau, chiar si daca “mi-a picat naspa”. Atata timp cat ma exprim bine si nu am greseli gramaticale, e opinia mea.
   Pentru grija pe care o ai asupra nivelului meu de cultura, tin sa te anunt ca frecventez teatrul foarte des, tocmai de aceea am dat acel exemplu – “nu as sta nici macar la teatru 3 ore jumatate, daramite la un bal al bobocilor”, tocmai pentru ca imi plac mult piesele de teatru. Dar chiar si o piesa buna devine plictisitoare dupa 3 ore, zic eu.
   Despre conflictul Unirea si Papiu, vorbeste cu cei care il intretin.

   reply
 • mihai

  Una peste alta eu propun sa nu mai deschidem subiectul ca invitatiile samd ca n-are sens. e clar ca eu sunt agresiv si nu ma las, accept si mergem inainte. Sunt incapatanat pana in panzele albe… one way or another is always my way :)) . Nu-s nici ziarist nici reporter nici nu ma interesaza ce crede oricine despre asta :D.
  No daca am lamurit lucrurile astea… move on! bal, boboci, spectacol arta si shurubel frate. :))

  reply
  • Sandra Sc

   like. :)) sa sara lumea pe mine, nu? :)) ai observat ca nimeni nu zice nimic de ce a scris Paula? toti se leaga doar de mine :))

   reply
   • mihai

    pai azi e randul tau sa o iei in freza 😀

    reply
    • Sandra Sc

     de o saptamana si ceva tot randul meu e :)) da’ apreciez grija :))

     reply
     • mihai

      eu abia astept momentul cand iei bataie de la niste papisti si postam pe site ca un blogger de succes minor a fost batut cu bestialitate de elevii de la un liceu rival

     • Sandra Sc

      Mersi, Negrea, esti de treaba :)) Inainte de papiisti, mi-au promis bataie cativa de la electro si un dj-as din oras. :)) Papiu inca nu, inca-i chill treaba, astept oferte. :))

     • Augustin

      Sandra, pune-ma pe speed dial. Daca iei bataie sa avem si ceva fotografii de la eveniment ca sa sustinem articolul..

     • Sandra Sc

      Dar ce colegi saritori am ! :))

 • Fantigo

  Din ce in ce mai dezamagit de acest site. Vad doar incepatori, care habar n-au ce inseamna recenzii/interviuri/etc. In primul rand, faptul ca totul este prezentat intr-un mod subiectiv. Asta nu garanteaza ca cel ce face articolul, este sanatos mintal/are probleme personale cu cineva/scrie doar pentru ca “cineva” are pile la respectivul/respectiva/ vrea razbunare, etc. Nu e cazul, dar m-am saturat sa vad copchii prosti fara gram de pregatire, care fac pe marii reporteri si scriu niste tampenii inimaginabile. Si cireasa de pe tort, e grasul asta frustrat si virgin de mihai, care se da mare si tare in gura pe net, dar cand il vezi in viata reala e ca o pisica si abia schimba doua vorbe. halal tupeu. irelevant cate diploma are, daca ce are in cap e zero iar caracterul e complet in evul mediu(mai ales la cum vorbeste, miroase a frustrare prin fibra optica) invatati fratilor, sa dati pareri obiective, ca lumea in general, chiar daca nu posteaza aici, vorbeste foarte mult despre cat de cacat e acest site, cu toti penalii care isi dau cu parerea, dar gradul de cultura e zero. pe nimeni nu intereseaza asta. out in mures, in loc sa fie un site de unde sa te poti interesa ce faci in oras, sau ce se intampla, se transforma intr-un site cu pareri personale. but nobody gives a fuck ! shurubel asta, o fi el tare, dar daca generatia asta a ajuns sa guste aceste porcarii, sa nu ne miram ca mergem tot in jos. ORI doar pentru ca o domnisoara are aceasta parere, nu inseamna ca ceilalti oameni (cateva sute la numar) au aceeasi parere. sau, s-a dus domnisoara sa-i intrebe pe toti? haha. cireasa de pe tort, e Sandra Sc, care chiar habar n-are ce scrie. pe bune, va faceti de ras si daca mai si aflu ca ia bani pentru asta, tampesc. am fost la bal, si spre deosebire de ” marii reporteri, gazetari” ce sunteti voi chiar am apucat sa discut cu lumea, si parerile sunt complet diferite fata de ce apare aici.
  evident ca raspunsul vostru acum, va fi ceva de genul: daca nu iti place, ce cauti aici? stati linistiti, prima oara cand intru, dar cu siguranta ultima oara 🙂 multa bafta

  P.S. daca intr-adevar sunteti oameni deschisi la cap, trebuie sa acceptati ca tot ce am scris e doar o parere personala, pe care nu trebuie sa o luati in calcul. iar daca ma veti judeca…mai mult, imi veti adeveri spusele. 🙂

  reply
  • mihai

   :)) chiar ma miram ca nu vine unu “original” azi cu gras frustrat cu ochelari :)). daca zici ca esti asa meserias si ai chestii sa-mi spui te invit la o cafea bere ceai tuica. si chiar te provoc sa-mi spui tot ce crezi in fata… ca stiu ca anonimitatea asta e sfanta :)).

   In rest futu-l in gura de tagline cred ca e pus degeaba acolo sus.Noi ne dam cu parerea nu e suficient de subiectiv? Fetele inca incearca sa fie obiective,desi le-am zis ca n-are rost, pe mine doare fix in pula. Eu ma pis pe tot ce nu-mi place si ridic in slavi tot ce-mi place si poti sa plangi cat vrei ca nu ma intereseaza opinia ta despre cum ar trebui eu sa fiu.

   In rest poti sa te exciti cat vrei ca esti chiar asa de important si parerea ta o sa ne faca pe toti sa plangem de suparare de cata dreptate ai tu.:)) nu ne pasa… uite daca cumva mai vii pe aici citeste si

  • http://outinmures.ro/reguli-de-comportament-in-societate-5/
reply
 • Sandra Sc

  Cam multe cirese pe tortul tau… Din 3 oameni, 2 sunt cirese. Bine, fie, trecem peste.
  Tu crezi ca eu n-am vorbit cu lume de la bal? Ce-ai fi vrut sa scriu? Despre cum toata lumea mi-a spus ca s-a plictsit? Despre cum dupa prima ora de bal, tot al doilea spectator butona telefonu’, mai un facebook, mai un angry birds?
  In legatura cu copchii fara pic de pregatire ce scriu pe site… Hai ca m-am rusinat, nu mai scriu nimic. Ma intorc doar dupa 2 facultati si cel putin un doctorat… Ca sa scriu pe un site de evenimente cu oameni care-si DAU CU PAREREA. Nu va intereseaza parerea noastra? Sunteti invitat sa dati X la browser si sa va vedeti in continuare de viata dvs cotidiana.
  De nivelul de cultura al vreunuia dintre noi nu va permiteti sa vorbiti atata timp cat nu ne cunoasteti personal.
  Succesuri.

  reply
  • lore

   tu sandra…nu te supara dar toata lumea a spus ca o fost f tare balul chiar daca a fost lung…eram in sala si nu prea am vazut lume care sa stea pe facebook de plictiseala…daca stai sa te gandesti in ziua de azi nu stai pe facebook de plictiseala…facebook ii deja o obsesie:)) numai voi ati vazut asa ceva!!!

   reply
   • mihai

    ce n+ati inteles voi… chiar daca un lucru e f bun , mai are si lucruri care pot fi imbunatatite :)). si am uitat sa spun. ca si paula spusese acelasi lucru doar ca i+am sters eu paragraful ca era informatie redundanta :)). nu va mai luati doar de sandra … Si paula e de aceeasi parere :))

    reply
   • Sandra Sc

    Tu, Sonia, n-am zis ca n-a fost fain balul, citeste ca am spus foarte clar ca am spus cat de tare a fost. Orice lucru bun are si parti lipsa. Si nu cred ca-i asa grav ca intre 10 complimente scrise mine si un paragraf intreg de laude scris de Paula, am scris si 3 critici. Nu a fost cu rautate, au fost niste sesizari.

    reply
 • Mel

  Subscriu ! Ti-as da o bere,jur !Cum se face in mama lor,ca toti criticam ‘presa ‘ asta de doi lei,dar ei tot nu inteleg? Sunteti degeaba,injurati ca la usa cortului.De atata cultura dati dovada…
  Ah,si ca sa continui vorbele celui de mai sus,tu,Mihai,nu meriti sa iasa omul cu tine si sa-ti zica toate cele in fata.Revino-ti la realitate ! Lumea nu te place!

  reply
  • Sandra Sc

   Termina, serios. Fa-ti un blog il-urasc-pe-negrea.wordpress.com si scrie acolo cat de mult nu-l place lumea. Pe bune, acum, Vero, esti foarte suparata pe noi. Ia spune, am mintit cu ceva in articol? Corectam. Nu v-am laudat destul? Sau care-i problema ca nu inteleg de ce esti asa ofticata…

   reply
  • mihai

   no futu-i … si eu care credeam ca ma iubeste toata lumea :)). offf mi-ai stricat self esteem-ul :((
   cat despre injurat, iti multumesc frumos. dau si lectii in domeniu… nu-i asa ca te jignesc injuraturile mele? te simti naspa cand o iei? nu-ti vine sa razi cum imi vine mie ca in ziua de azi nici sa injure ca lumea nu mai stiu oamenii :)).

   reply
   • lore

    mihai draga daca tot te crezi asa destept nu mai injura ca la usa cortului ca nu e frumos…parerea mea… si nu trebuie sa dai lectii..ar trebui sa iei tu ceva lectii sa te abtii de la atatea jigniri…nu ne simtim deloc numai ca nu e frumos ceea ce zici

    reply
    • mihai

     :)) daca iti spun ca exista un scop mai inalt ma crezi? o sa tin un workshop despre “cum sa preiei intiativa?” cum sa-ti aperi drepturile si sa te lupti pentru ce e al tau. daca ai chef , o sa intelegi mai multe acolo :D. are si rolul asta de bau bau scopul lui 😀

 • Mel

  Sandra,ti-am zis,cu tine nu am nimic.Ma deranjeaza nesimtirea astuia.Si ma deranjeaza faptul ca se crede cel mai important din oras.Nu e.E exact cum l-a descris cel de sus,chiar daca il frustreaza acele afirmatii,si se apara cu injuraturi.Fiecare cum il duce mintea,ce pot spune? Mihai,nu ma jignesti cu injuraturile tale.Tu te faci de toata rusinea si persisti in prostia ta.Succes in continuare! Odata si odata tot iti iei palma aia de la viata.Dar stai…Deja ti-ai luat-o deja…ce tot vorbesc?

  reply
  • mihai

   :)) multam pisi :* da tot ce ai mai bun… desfasoara-te. 😀

   reply
  • Defapt eu is ala care ma cred cel mai important din oras. Mihai e doar un fost candidat la primaria targu-mures.

   reply
 • Ma simt maxim de onorat cand citesc articolul. Sunteti niste oameni foarte frumosi in orasul asta. Sunteti paine calda. As dansa cu voi pe strazi in ploaie 🙂 Multumim!

  reply
  • Sandra Sc

   Aww, te asteptam musai si anul viitor, sa pastreze Papiul traditia ! 😀

   reply
   • Dragos

    Sandra ti se citeste frustrarea in fiecare comentariu !

    reply
    • Sandra Sc

     Cred ca nu prea stii sa citesti. :/

     reply
     • lasa-l…e doar nervos ca prietenasa se uita dupa altii

 • Oana

  Haha, ce comentarii, ce idei împrăștiate pe aici, câtă pasiune în fiecare cuvânt. N-am fost la bal, dar pozele ce le-am văzut, nu mai știu la care fotograf, arătau bine.:D Hai mă copii, calmați-vă, ce vă tot ofticați atât, că nici balul de la Unirea n-a fost perfect, nici balul ce l-am organizat eu când am fost în liceu n-a fost perfect, nici nu are cum, că-s prea mari emoțiile când ești pe scenă și ți se spune înainte că nu vei vedea nimic în sală, că e întuneric, și când ajungi acolo și vezi toate fețele alea ți se taie firul câteva secunde. (cel puțin la mine așa a fost). Așa că, calmați-vă țâțele.

  reply
  • mihai

   like! desi mie imi place tzatzele nervoase… :))

   reply
 • Andrei Glangher

  Eu nu inteleg de ce atata tevatura, atatea orgolii si frustrari.
  Vorbim cumva de un liceu de elita?!? Poate la nivel judetean.
  Un liceu de elita are elevi ce castiga macar mentiuni la olimpiade la nivel national si participa la olimpiade internationale.
  Sau nu suportam decat laude si preamariri? Va e teama ca nu va mai primesc cu bratele deschise in Gallery si Avi-cola?

  reply
  • Mel

   Andrei,Papiul are elevi de elita.Du-te si mai documenteaza-te,hai fa o vizita pe la noi,ca avem toate diplomele expuse,de la Olimpiade Nationale. :)Avem premii Internationale,tot ce iti doresti,asa ca te rog,nu arunca vorbe care nu sunt verificate.

   reply
 • Alex

  Buna seara, sunt un outsider de 27 de ani din Bucuresti. Am ajuns aici(site-ul de fata) prin intermediul unui prieten. Am citit articolul si m-am bucurat de ce s-a scris despre prezentatori, boboci, juriu etc. Dar va spun tuturor ca porcaiala care il urmeaza face articolul sa piara usor in dizgratie. Si nu numai cat moderatorii, care eu ca vizitator al acestui site, cititnd comentariile m-au dezgustat. Poate ca pe Mihai, vad ca el este un fel de tartor aici, nu il intereseaza parerea altora. Sfatul meu este sa fiti obiectivi si sa lasati orgoliile la o parte. Domnul Mihai, va rog sa va ganditi ca persoanele care apar in articolele dumneavoastra, a intregii echipe, le este murdarita imaginea de aceste divergente sau cum imi place mie sa le denumesc conform DEX, porcaieli.

  Un sfat pentru toti. Evoluati si incercati sa fiti obiectivi.

  reply
  • mihai

   ma obiectivi n-avem cum sa fim, eventual cinstiti. in rest poti sa-ti demonstrez stiintific cu grafice si ce vrei tu ca niciun articol scris cum trebuie nu atrage trafic. pur si simplu atata de degustati cum ar fi oamenii le plac porcariile astea…. n-ai ce face. nu sunt multe asa…. dar asta e. nimanui nu-i pasa de chestiile contructive, practice, interesante.
   las-o moarta. doua puli bine plasate strang mai mult trafic decat orice prelegere :))

   reply
 • Post a Comment