Târgu Mureş
11 Dec, Monday
-1° C
TOP

Party Brain Freeze in sala ASA

Dupa ce trece Craciunul cu petrecerile tematice, isi fac loc in agenda nostra si alte tipuri de petreceri, fara mosi si jucarii.

Prima pe care vreau sa o anunt este o petrecere cu stil preponderent DubStep cu multi multi multi DJ.  Party-ul va avea loc vineri, 27 Decembrie 2013, începând cu ora 22:00 în Sala A.S.A. Muzica este asigurata de  Quba & Joanne, DJ Sauce (depre care am tot scris si vom mai scrie) Dobix, Dennis Hidden şi Krayen.

V-am spus ca sunt multi DJ care vor urca pe scena A.S.A. Toti au o oarecare legatura cu Tirgu Mures-ul asa ca de-ai nostri fiind, merita incurajati si promovati. Daca vreti extra informatii despre vreunul din ei, nu ezitati sa ma intrebati, am o lista plina cu realizari de-a lor. Aici aveti videoul de promovare ai evenimentului, nebunie curata :).

Pretul unui bilet de intrare este de 15 lei in avans. Pe evenimentul de pe facebook puteti gasi si cum sa achizitionati aceste bilete in avans. La intrare pretul biletului va fi de 20 de lei. Biletele in avans se pot cumpara din Tirgu-Mures de la The Office Club (Str. Bolyai 18), iar din Reghin de la Dogma Pubs & Coffee (Str. Mihai Viteazu 28).

Barul va fi asigurat de The Office Club

Varsta minimă este de 14 ani ! Sa va distrati maxim!!!

Post a Comment