Târgu Mureş
26 Feb, Monday
7° C
TOP

The Run @ VHR Pub

O nouă trupă a apărut, aproape odată cu relansarea site-ului nostru. Se numește The Run și este formată din Oproiu Nicolette (vocale) și Moldovan Lucian (chitară). Cei doi joacă mai ales groovy jazz, blues, reggae, principiul fiind muzica acustică. Nu e nevoie decât de un instrument și o voce pentru a realiza un concert special. Iar acesta nu ar fi primul. The Run a mai cântat și în diferite localuri, inclusiv la evenimentul caritabil desfășurat duminica trecută.

Aceasta e a doua oară când se vor prezenta în VHR Pub, pe 19 decembrie, de la ora 20:00.

Intrarea este liberă iar organizatorii te așteaptă cu diferite promoții, de sărbători. Nu rata primele concerte ale acestei formații! Cine știe, poate într-o zi, nu o să mai găsești bilete la concertul lor.

 

Egy új zenekar jelent meg, megközelítőleg egyidőben, oldalunk újraindításával. A nevük The Run, tagjai pedig Oproiu Nicolette (ének) és Moldovan Lucian (gitár). Ketten, leginkább groovy jazzt, bluest, reggaet játszanak, alapul véve az akusztikus zenét. Nincs szükség csak egy hangra és egy gitárra, hogy egy különleges koncert szülessen meg. Ez nem is lenne az első alkalom. A The Run, különböző szórakozóhelyeken is fellépett már, illetve a múlt vasárnap megrendezett, jótékonysági estén is.

Ez a második alkalom, hogy a Vihar Rockpub-ban fognak fellépni. Az eseményre december 19-én kerül sor, 20:00 órától. A belépés ingyenes, és a szervezők különböző, ünnepi kedvezményekkel várnak. Ne hagyd ki a zenekar első fellépéseit! Kitudja, talán egy nap, nem fogsz majd találni jegyet a koncertjükre.

Post a Comment