Târgu Mureş
30 May, Thursday
15° C
TOP

Party olimpic în Piaf

Chiar astăzi am fost în pauza de masă la Piaf, şi mă (re)minunam cât de faină e atmosfera aici.

O oră mai târziu primesc link de la Mihai, despre un party în Piaf 🙂 (doar o coincidenţă simpatică). Petrecerea găzduită de ei se leagă de olimpiada care tocmai s-a încheiat. Deşi România nu a avut cele mai bune rezultate, trebuie să ne mândrim că am fost reprezentaţi la cel mai prestigios concurs sportiv, şi e şi asta ceva. Dar nu despre asta vroiam să scriu :P.

Party-ul va fi unul special pentru că prevede un dresscode şi anume: îmbrăcăminte sport. Cel mai uşor e să vă gândiţi care e sportul vostru preferat şi să improvizaţi o ţinută. Eu, de exemplu, m-aş îmbrăca într-un outfit a la Maria Sharapova, pentru că îmi place foarte mult tenisul. Mi-aş lua şi racheta în spinare şi aş primi un cocktail din partea casei, pentru că am respectat dresscode-ul. Cel puţin ei aşa se laudă, că toţi participanţii îmbrăcaţi “de olimpiadă” vor fi răsplătiţi cu o băutură.

Toată povestea aceasta e la început de weekend, adică vineri 17 august,  de la ora 22.00. Aşa că putem începe într-un ritm chiar potrivit acest sfârşit de săptămână. Eu recomand acest party, dacă aveţi voi idei mai bune de weekend, le aştept cu interes.

Post a Comment