Târgu Mureş
30 May, Thursday
14° C
TOP

Stand Up Comedy în Saga cu Cătălin Bordea

Există o poveste mai veche, toată lumea o ştie. E cu un băieţel care păzea nişte oi, şi din plictiseală tot striga că vine lupul. Stiţi nu, ce a păţit băieţelul? când a venit cu adevărat lupul, nimeni nu l-a mai crezut.

Cam aşa ceva mi se întâmplă mie acum. Am scris deja că vine Bordea la Mureş, mai demult, şi n-a venit. Acum iar este un anunţ despre un stand up, tot cu Bordea, şi cu muuult scepticism eu îl anunţ. Dacă nici acum nu iese, nu mai scriu niciodată despre nici un eveniment de-al lui.

Cătălin Bordea mi se pare la ora actuală cel mai funny stand up-er. Îl ajută foarte mult accentul, mimica şi gesturile de moldovean (e născut la Botoşani). Astfel de show-uri i se potrivesc foarte bine, motiv pentru care şi are succes pe piaţă. Atunci când l-am văzut prima dată nu ştiam nimic despre el, dar după aceea, dacă venea vorba de stand up, numai pe el îl menţionam. Îl tot laud acuma, şi poate “mi-o iau în freză”.

Cum ziceam, poate nici nu vine şi eu mai am puţin şi îi ridic statuie de închinare.

Ideea e că Bordea e foarte bun şi comic, şi cică, vine joi 16 august, în Saga. Preţul e 15 lei, un preţ rezonabil aş zice eu. Pentru rezervări şi bilete, sunaţi la nr 0753.531.332 sau la mergeţi la terasă.

Eu sper să aibă loc spectacolul, pentru că vreau să scriu un post, să anunţ dacă s-a ridicat sau nu la înălţimea laudelor. Posibil să scrie şi Mihai câte ceva, că şi el a dat attend, aşa că o să avem două opinii despre acelaşi show.

Nimic nu mai rămâne de spus, decât că ne vedem joi seara de la ora 21.00 pe terasă la Saga.

Comments (4)

  • bine ar fi sa nu uit si sa vin si eu 🙂

    reply
      • daca nu se tine fugim in Zanza la Vizi

        reply

Post a Comment