Târgu Mureş
22 May, Wednesday
15° C
TOP

Patinoar la înălţime

De când a venit iarna, iubitorii de patinaj au putut descoperii, că în oraş  nu mai există patinoar nici în centru, nici în cetate.

Asta pentru că în centru, în sfârşit, s-au finalizat modernizările, iar acum centrul, părerea mea, arată prezentabil, dar poate puţin cam golaş. Să sperăm că în perioada de vară, piaţa teatrului va fi plină de terase, să aduca mai mult a centrul din Sibiu :).

Dar să revenim la subiect. În prezent tîrgu mureşenii, dacă îşi doresc să patineze, o pot face la platoul Corneşti. Nu neapărat ma surprinde noua adresă a patinoarului, pentru că platoul s-a modernizat în ultima vreme şi se pune tot mai mult accent în dezvoltarea lui. Încă nu am ajuns, pot doar să scriu despre ce am auzit şi anume că suprafaţa nu este foarte mare şi că există un mic magazin, unde se servesc băuturi alcoolice şi nonalcoolice la preţuri mai mult decât rezonabile. M-am distrat pe seama acestui fapt, spunând că se merită să mergi la platou să bei ceva, înainte să ieşi în oraş la “băute”.

Am înţeles că există şi o pârtie de tubing, unde poţi să închiriezi un colac de cauciuc (cred) şi aluneci pe o pârtie de gheaţă. Preţul unei ture cu colacul este un leu iar  închiriatul patinelor este 12 lei. O oră pe patinoar costă 8 lei, aşa că vă invit să patinaţi în voie dacă vă pasionează acest sport.

Orarul e de la 9.30 dimineaţa până la 9.30 seara cu pauză de o oră, între 13 şi 14, iar o sesiune durează o oră şi jumătate.

Comments (7)

 • mihai

  da programul? care-i programul?

  reply
  • mihai

   aleluia 😀

   reply
 • Bă dăo-n colo, da’ l-o angajat pe Gerilă să sufle ca să țină gheața ? 8 lei O ORĂ ? În mediaș era 4 sau 5 lei anul trecut, 4 ore pe patinoar artificial și drept la boloboc. La mine în oraș costă 8 lei toată sesiunea (de la 5 parcă deschide până la 9) dar în această perioadă nu e deschis fiindcă nu e cu gheață artificială.

  Mă gândeam să trag o fugă până în MS la patinoar dar nu merită.

  reply
 • Mie-mi ajunge o ora si jumatate asa ca 8 lei pe zi merge…

  reply

Post a Comment