Târgu Mureş
22 May, Wednesday
14° C
TOP

Concert simfonic de anul nou

În primul şi în primul rând, vreau să vă urez tuturor La Mulţi Ani!!!!!! Sper să urmeze pentu noi toţi un an mai bun şi mai calm.

Muzica simfonică poate aduce acest gram de liniste necesar, e muzică pentru suflet, iar celor care le intră în suflet cu greu se mai pot “vindeca”.

E liniştitor să asculţi muzică clasică, iar având în vedere că suntem la început de an, vă propun un astfel de concert care poate marca întrarea în noul an, într-un mod placut şi îmbucurător.

Joi, 5 Ianuarie, începand cu ora 19.00 suntem cu toţii aşteptaţi la: Concert simfonic de Anul Nou, susţinut de Filarmonica Tîrgu Mureş, în sala mare a Palatului Culturii. Printre operele muzicale vom regăsii arii din L.van Beethoven, C.Nielsen, O.Nicolai, J.Offenbach, P.I.Ceaikovski şi J.Strauss.

Din păcate nu ştiu cât costă un bilet, dar dacă voi afla, am să fac un update la post. Sper să ne vedem acolo, să ne bucurăm împreună la început de an.

Comments (2)

 • MACosmin

  Pentru cine vrea, mai ieftin, o doză de muzică clasică, va fi lunea viitoare acest concert în Jazz & Blues Club:

  [ 09-01-2012 18:30 ]
  CONCERT DE MUZICĂ CLASICĂ
  Vă invităm să participați la un concert de muzică clasică în interpretarea studenților Academiei “Gheorghe-Dima” din Cluj-Napoca. Repertoriul lor conține lucrări ai compozitorilor: Joseph Haydn, Johann Strauss, Édouard Lalo, Kálmán Imre, Dionisio Aguado și Rossen Balkanski. Intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag!

  sursa: http://www.jbclub.ro/cgi-bin/index.cgi?lang=ro

  Eu am fost şi luna trecută, şi mi-a plăcut foarte mult.
  😉 Am rămas plăcut surprins să văd mai multe fete ce ne-au cântat,
  iar repertoriul a fost unul destul de alert, şi… vioi uneori.

  Sper că v-am convins să veniţi şi voi 🙂

  reply
  • mihai

   mai il trecem si noi la evenimente dar niste poze o filmare ceva nu ai? ce bine ne-ar prinde ….

   reply

Post a Comment