Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
31° C
TOP
cineplexx

Patru filme noi la Cineplexx!

Săptămâna aceasta, Cinplexx aduce pe marile ecrane patru filme noi pe toate gusturile!

PATRULA CĂȚELUȘILOR: FILMUL CEL MARE ( AG )

PREMIERĂ: 29 septembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Animatie, Aventura, Actiune

DISTRIBUȚIE: Mckenna Grace, James Marsden, Kristen Bell, Iain Armitage, Dax Shepard, Taraji P. Henson

SINOPSIS

Toată viața ei, Skye a simțit că nu a fost apreciată de prietenii ei (Chase, Liberty, Marshall, Rubble, Rocky și Zuma). Dorind să demonstreze că poate fi un atu pentru echipă, Skye are o șansă atunci când un meteorit magic se prăbușește în Adventure City, oferindu-le ei și celorlalți superputeri. Pentru a fura puterile cățeilor, primarul Humdinger evadează din închisoare și face echipă cu o expertă în meteori pe nume Victoria Vance pentru a fura cristalele cățeilor.

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

CREATORUL ( AP12 )

PREMIERĂ: 29 septembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos

GEN: Drama, Thriller, Romantic

DISTRIBUȚIE: Allison Janney, Gemma Chan, John David Washington, Ken Watanabe, Ralph Ineson

SINOPSIS

Pe fondul unui viitor război apocaliptic între rasa umană și forțele inteligenței artificiale, Joshua, un fost agent înrăit al forțelor speciale, îndurerat de dispariția soției sale, este recrutat pentru a-l vâna și ucide pe Creator, arhitectul evaziv al inteligenței artificiale avansate care a dezvoltat o armă misterioasă cu puterea de a pune capăt războiului – și omenirii însăși.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ

DRAGOSTE PE MUCHIE DE CUȚIT ( AP12 )

PREMIERĂ: 29 septembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Comedie, Romantic

DISTRIBUȚIE: Ada Gales, Marian Ralea, Alin Panc, Carmen Tănase

SINOPSIS

Două familii rivale, proprietare de restaurante, au fost toată viața în conflict, iar subiectele principale au fost rețeta ursului de mămăligă și trofeul murăturii anului. Rivalitatea dintre cele două familii stă și în calea poveștii de dragoste dintre copiii celor două familii, Marina și Ducu. La maturitate, întâmplător, Ducu o reîntâlnește pe fata de care era îndrăgostit încă din copilărie, Marina și se dă drept bucătar, pentru a petrece cât mai mult timp alături de ea, în restaurant.

PROGRAM:
2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

SAW X ( IM18 )

PREMIERĂ: 29 septembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Thriller, Horror, Mister

DISTRIBUȚIE: Tobin Bell, Michael Beach, Shawnee Smith
SINOPSIS

John Kramer (Tobin Bell) s-a întors. Saw X, în regia lui Kevin Greutert, explorează un capitol neștiut din jocul dement al lui Jigsaw. Plasat între evenimentele din Saw I și II, un John Kramer bolnav și disperat călătorește în Mexic pentru o procedură medicală riscantă și experimentală în speranța unui leac pentru cancerul de care suferă. John descoperă că întreaga operațiune este o înșelătorie care îi țintește pe cei mai vulnerabili. Înarmat cu un nou scop, infamul criminal în serie revine la opera sa, întorcând situația împotriva escrocilor în felul său visceral, prin capcane viclene și ingenioase, dar foarte sângeroase.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program. 

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi. 

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere. 

Post a Comment