Târgu Mureş
23 May, Thursday
14° C
TOP
cineplexx

Două filme românești și o animație la Cineplexx!

Săptămâna aceasta, Cineplexx aduce pe marile ecrane două comedii românești și o animație pentru cei mici!

NUNTĂ PE BANI ( AP12 )

PREMIERĂ: 13 octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Comedie

DISTRIBUȚIE: Ionut Rusu, Mircea Popa, Elena Ivanca, Cătălin Herlo, Elena Moldovan, Dan Chiorean, Adrian Cucu, Bob Radulescu

SINOPSIS

Mircea urăște nunțile. Și toată lumea află asta atunci când după participarea la încă o nuntă din obligație, face o postare controversată pe Facebook care devine virală. Însă când trebuie să restituie o sumă uriașă de bani din cauza unor decizii greșite, singura soluție pentru el rămâne propria nuntă.

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

BĂIEȚI DEȘTEPȚI ( AP12 )

PREMIERĂ: 13 octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Comedie, Actiune

DISTRIBUȚIE: Olimpia Melinte, Sergiu Costache, Cristian Iacob, Silviu Mircescu, Tiberiu Ioana, Alex Velea, Ruby

SINOPSIS

Un film de acțiune-comedie care îi are în prim-plan pe Leo, Alex și Costi, o echipă de polițiști suspendați care sunt chemați înapoi la datorie pentru a investiga un baron local al drogurilor, Narcis, cu care au o istorie îndelungată. În mijlocul acțiunii înflorește o surprinzătoare poveste de dragoste între Leo și Lara, mâna dreaptă a traficantului. Vor reuși oare cei trei polițiști să îl captureze pe Narcis? Răsturnările de situație spectaculoase, scenele de acțiune pline de adrenalină, trădările neașteptate, umorul și încurcăturile celor trei polițiști simpatici fac din film o experiență de neratat.

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

ARGONAUȚII: POVEȘTI ȘORICEȘTI ( AG )

PREMIERĂ: 13 octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Comedie, Aventura, Animatie

DISTRIBUȚIE: Kaycie Chase, Christophe Lemoine, Emmanuel Curtil, Michel Tureau, Frantz Confiac

SINOPSIS

Viața liniștită din Yolcos, un frumos și prosper oraș port din Grecia antică, este tulburată într-o zi de furia lui Poseidon.

Eroii noștri, o șoricică aventuroasă și o pisică durdulie, îl vor ajuta pe Iason să conducă argonauții în misiunea de salvare a orașului și a localnicilor.

PROGRAM:
2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program. 

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi. 

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere. 

Post a Comment