Târgu Mureş
02 Dec, Saturday
8° C
TOP

Peripeții în Regat – adaptare Frozen

Spectacol muzical pentru copii cu mascote si personaje

Fenomenul Frozen a acaparat întreaga lume, toți copiii sunt încântați de personajele cu puteri magice și de povestea încântătoare. Iubitorii seriei sunt invitați la un muzical, adaptare după faimosul Frozen, în data de 23 noiembrie de la ora 16.00.

Momentul mult visat a sosit!
Porțile regatul de gheață s-au deschis pentru toți copiii din Târgu Mureș!
Vino să te întâlnești cu personajele preferate din Regatul de gheață!
Regina, cu puterile sale magice, curajoasa Prințesă, amuzantul Om de zapadă, dar și Prințul împreună cu renul său prietenos, te așteaptă.
Timp de o oră, trăim împreună bucuria unei aventuri unice, presărată cu mult dans, veselie și distracție din plin. Ne vom aminti că dragostea familiei, prietenia adevărată și iubirea sinceră triumfă mereu și ne fac viața atât de frumoasă. Ne vedem la spectacol!


Durata spectacolului: 60 minute

Distribuția:
Regina, Printesa, Omul de Zapadă, Renul, Prințul
Scenariul și Regia: Sabina Arsenie
Muzica: Gabriel Arsenie
Coregrafie: Rares Velea
Producător: Golden Party
Spectacol pentru audiență prescolari (2-7 ani) și scolari (8-14 ani)

Locația: Centrul Cultural Mihai Eminescu , Str.Nicolae Grigorescu nr.19, Târgu Mureș
Data: sâmbată 23 noiembrie, ora 16:00
Biletele se găsesc online pe Eventbook.ro. Eventim.ro, goldenparty.ro sau zilnic la recepția Hotel Tineretului, Benzinăriile OMV, librăria Diverta, Carrefour, magazinele Vodafone, Telekom sau înainte de eveniment în funcție de disponibilitate.
Preț:
De la 25 lei

IMPORTANT:
Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).
Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!
Accesul pe scenă la sfârșitul showului se face doar pe baza brățării primite de la intrare, spectatorilor de la categoria VIP.
Persoanele care ajung după începerea spectacolului, au acces în sală, dar își pierd locurile și vor putea ocupa loc, dar în limita scaunelor rămase libere.
Atenție, se filmează și se fotografiază!
Prin cumpărarea unui bilet, participantul se obligă să respecte regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT ⬇
www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

Post a Comment