Târgu Mureş
30 May, Thursday
15° C
TOP

Petreceri de sâmbătă seara

Suntem la începutul săptămânii şi m-am gândit să vă ofer două alternative de a petrece serile de weekend.

Săptămâna aceasta avem cel puţin două petreceri anunţate, una în Black Lord (discotecă în vogă acum caţiva ani) şi cealaltă în Down Town, un alt local popuar pe vremuri, care începe să revină în atenţia mureşenilor. Am fost acum câtvea săptămâni ieşită în pub-ul Down Town şi a fost ok, este un local mai low profile, fără pretenţii şi vedetisme.

Să revenim… Prima petrecere, cum spuneam, va avea loc în Black Lord şi se intitulează MONSTER PARTY  iar “prestatorii” vor fi  Dj Sauce , Rosso Bruno şi Pacwarz. Partenerii evenimentului sunt www.monsterenergy.comwww.radiozu.rowww.freemap.rowww.sapteseri.rowww.mixmobiledj.ro, dar şi noi cei de la www.outinmures.ro . Intrarea este 10 lei, iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0742 463 883.

Cealaltă petrecere se numeşte Complextro 5! SKRILLEX SPECIAL, iar muzica predominantă este un fel de muzică electronică, caracterizată de organizatori în felul următor: “Pentru neştiutori acest gen nou de muzică, care se separă de DUBSTEP, a surprins populaţia prin piesele agresive create de producători!
Vă rugăm nu confundaţi aceast gen cu dubstep, doar pentru că găsiţi piese în acealeaşi selecţii!” Intrarea este 5 lei iar aici găsiţi linkul de facebook al evenimentului.

Vă urez distracţie plăcută în acest sfârşit de săptămână, iar dacă aveţi cunoştinţă şi de alte petreceri vă rog să ne anunţaţi şi pe noi, mulţumim.

Comments (1)

  • Penu Vicentiu

    Awesome party ! Don`t miss it !

    reply

Post a Comment